Indkøb

Dolle Nordic A/S er et salgsselskab, er du interesseret I at være leverandør til Dolle, så kontakt Dolle A/S i Frøstrup.

Dolle A/S producerer en stor del af de komponenter, der anvendes i produktionen in house via vores datterselskaber i Ukraine og Kina. Men vi har et tæt og værdiskabende forhold til underleverandører.

Indkøbspolitik

Hos Dolle A/S ønsker vi at være en vigtig kunde for vores leverandører i den forstand, at vi ønsker at udvikle et langsigtet partnerskab med kontakt, der er så direkte som muligt, således at vi kan minimere antallet af kommunikationskanaler. Når det er sagt, ønsker vi ikke at vores leverandører bliver for afhængige af vores ordrer. På den anden side, ønsker vi ikke at blive alt for afhængige af vores leverandører, og derfor bestræber vi os på at sikre, at vi har mindst én alternativ leverandør for hver af vores produktkategorier. Vores produktion og indkøb er bestemt af kundeordrer, og vi foretrækker derfor fleksible leverandører med betydelige evner og korte leveringstider. En leverandørs evne - herunder dens evne til at sørge for kvalitetssikring og konkurrencedygtige priser - har en vigtig indflydelse på vores valg af leverandører.

 

Krav og forventninger

I princippet har vi de samme krav til vores leverandører, som vi har til os selv. Det er blandt andet, et krav at kunne levere konkurrencedygtige produkter til tiden, at have et effektivt kvalitetsstyringssystem og være villig til at opnå de nødvendige certifikater, der er nødvendige for at opfylde minimumskravene for vores produkter og råvarer. Naturligvis vil vores partnerskab indebære oprettelse af leverandøraftaler og evaluering af alle vores leverandører, herunder audit på deres produktionsanlæg, på en regelmæssig basis.

 

Fordele

Som leverandør til Dolle, vil du have en lang række fordele: Først og fremmest, vil du indgå i et stabilt samarbejde baseret på gensidig tillid, i tillæg til, hvor du har mulighed for at blive en del af en langsigtet partnerskab gearet til at optimere muligheder for begge parter. Sidst men ikke mindst, kan du få mulighed for at udvikle nye produkter i samarbejde med vores udviklingsafdeling.

 

Kontakt

Eventuelle henvendelser vedrørende leverandøraftaler til: indkøbschef Henrik Nyvang Jensen, Tlf: +45 96 55 84 21