Skunklemme

Hos DOLLE Nordic har vi et bredt udvalg af skunklemme af højeste kvalitet. En skunklem giver dig adgang til mindre rum og mulighed for at udnytte spildplads. 

Vælg selv, om du ønsker en skunklem med isolering, en brandskunklem eller om den skal laves på mål. Vi tilbyder bl.a. vores velkendte clickFIX® skunklemme, med markedets bedste isolering, der sikrer nem og hurtig montering. 

Typer af skunklemme

Se alle vores skunklemme


clickFIX® skunklemme

DOLLE clickFIX® skunklemme fremstilles efter samme princip som lofttrapperne af samme navn. Lemmen er fremstillet af isolering mellem to hvidmalede plader, desuden er kanterne lukket med hvid kant. Lågen udgør derfor en konstruktion helt uden ramme, og giver en meget lav u-værdi på 0,64 W/m2K, testet som bygningskomponent. På den måde får du markedets bedste isoleret skunklem.


Traditionelle skunklemme

Vores traditionelle skunklemme er af høj kvalitet og fås i flere forskellige størrelser. Alle skunklemme er lette at montere så de indgår som en helhed med væggen. Du finder bl.a. vores Timbersan Simple, som leveres ubehandlet, klar til grundmaling eller tapetsering. 


Brand skunklemme

Få DOLLE brandklassificerede skunklemme/inspektionslemme i brandklasse EI 30 / BD 30, EI 45 / BD 35 og EI 60 / BD 60. Skunklemmene findes i mange størrelser, og laves også på specialmål. BD står for branddrøje bygningsdele og er en brandklasse, der skal kunne modstå brand. Efter brandklassen angives det tidsrum, som bygningsdelen kan modstå brand, f.eks. betyder EI 30 / BD 30, at konstruktionen kan modstå brand i 30 minutter. DOLLE leverer skunklemme med brandklassificering, som er modstandsdygtig i op til 60 minutter gældende for både Dansk og Europæisk klassificering.


Lyd klassificeret skunklemme

De lyd klassificerede skunklemme har en lyddæmpende effekt mellem 29-31 dB jf - EN ISO 717-1. Ligeledes er de brandklassificeret med brandmodstand på 45 minutter jf EN 13501-2. De har lave u-værdier på 1,2 W/m2K beregnet som bygningskomponent iht EN 14351-1. Også på lufttæthed har den opnået den højeste lufttæthedsklasse - klasse 4 efter EN 12207. Skunklemmen er naturligvis FSC certificeret.


Specialmål skunklemme

Vi et bredt sortiment af skunklemme, som fås i specialmål til de ekstra små eller store mål - og som giver mulighed for at passe til lige netop din eksisterende skunk. 


Har du brug for hjælp?

info@dolle.dk   |   Tlf. 99 53 53 53

* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.