Skunklemme fra DOLLE udnytter din plads 

Kvalitetsskunklemme fra DOLLE

Vi tilbyder to modeller af skunklemme - en DOLLE clickFIX® model, der af navnet har markedets bedste isoleringsmateriale og en nem click montage. Derudover en DOLLE Timbersan model med og uden brandklassificering. Vælg en danskproduceret skunklem fra DOLLE, der sikrer kvalitet og komfort. Med DOLLEs kvalitetsskunklemme har vi fokus på høj kvalitet og funktionalitet, der giver adgang til den ekstra plads.  

DOLLE har skabt et sortiment, der opfylder din boligs behov, og tilbyder derfor skunklemme i forskellige modeller og størrelser og på specialmål.

clickFIX® skunklemme med markedets bedste isolering

DOLLE clickFIX® skunklemme fremstilles efter samme princip som lofttrapperne af samme navn. Lemmen er fremstillet af isolering mellem to hvidmalede plader, desuden er kanterne lukket med hvid kant. Lågen udgør derfor en konstruktion helt uden ramme, og giver en meget lav u-værdi på 0,64 W/m2C, testet som bygningskomponent. På den måde får du markedets bedste isoleret skunklem.

Testet vs. beregnet u-værdi

Hos DOLLE regner vi altid med en u-værdi testet som bygningskomponent og ikke kun en beregnet værdi. En beregnet værdi giver blot et estimat, kontra en testet værdi. Derudover tester vi ikke bare på ét punkt, men på hele bygningskomponenten, og giver derfor det mest realistiske indblik i isoleringsevnen og varmetabet. >> Læs mere her

Brandklassificerede skunklemme BD30/60

Få DOLLE Timbersan brandklassificerede skunklemme/inspektionslemme i brandklasse BD30 og BD60. Skunklemmene findes i mange størrelser, og laves også på specialmål. BD står for branddrøje bygningsdele og er en brandklasse, der skal kunne modstå brand. Efter brandklassen angives det tidsrum, som bygningsdelen kan modstå brand, f.eks. betyder BD30, at konstruktionen kan modstå brand i 30 minutter. DOLLE leverer skunklemme med brandklassificering, som er modstandsdygtig i op til 60 minutter gældende for både Dansk og Europæisk klassificering.

Udnyt din plads i hjemmet med en skunklem

Der er mange ubenyttede kvadratmeter i skunken. Vores mål er at skabe adgang til mere plads i dit hjem gennem produkter, der udnytter din ubenyttede plads i hjemmet bedst. Det er ganske kort vores vision at udnytte potentialet af din boligs kubikmeter.