Hemsetrapper og hemsestiger

På denne side finder du et overblik over vores sortiment indenfor hemsetrapper og hemsestiger. Sortimentet varierer i graden af både pladsbesparelse og komfort, men fælles for vores hemsetrappe og hemsestige udvalg er, at alle hemsetrapper og hemsestiger er pladsbesparende trappeløsninger fremstillet i træmaterialer. Udforsk hemsetrappe og hemsestige udvalget herunder og find en trappe til hems eller stige til hems, der passer til dit hjem og din indretningsstil.

Se vores hemsetrappe og hemsestige udvalg her.

 


Typer af hemsetrapper og hemsestiger

HemsetrapperSortimentets hemsetrapper er kendetegnet ved at være pladsbesparende grundet deres lille udladning i rummet. Grundet trindybden på en hemsetrappe er en trappe til hems samtidig en mere komfortabel løsning sammenlignet med en stige til hems. Alle vores hemsetrapper fås også med håndlister, og en sådan hemsetrappe bidrager derfor i dén grad til ekstra komfort og sikkerhed til din trappe til hems. Alle vores hemsetrapper er fremstillet i træ – enten bøg eller gran.

Tag et kig på OSAKA, BERGEN, KIEL, MADRID og AMSTERDAM, hvis du er på udkig efter en hemsetrappe.

HemsestigerVores udvalg af hemsestiger er kendetegnet ved at have en særligt lille udladning i rummet, og en hemsestige er derfor den mest pladsbesparende løsning sammenlignet med en hemsetrappe. Idet en stige til hems er ekstra pladsbesparende, er en hemsestige derfor særligt anvendelig til rum, hvor pladsen er trang. Alle vores hemsestiger er fremstillet i bøgetræ og fås i et udvalg af tre forskellige farver: ubehandlet natur, hvid og sort.

Tag et kig på vores 2-delte hemsestige, sortmalede hemsestige, natur hemsestige og hvidmalede hemsestige, hvis du er på udkig efter en stige til hems.


Kendetegn ved hemsetrapper og hemsestiger

Pladsbesparende hemsetrapper og hemsestiger

Fælles for alle vores hemsetrapper og hemsestiger er, at de er udviklet med pladsbesparelse for øje, og vores hemsetrapper og hemsestiger er dermed alle anvendelige til at skabe adgang til hems i rum, hvor pladsen er trang. Nogle hemsetrapper og hemsestiger fra vores sortiment er dog mere pladsbesparende end andre, og tommelfingerreglen er, at en hemsestige er mere pladsbesparende end en hemsetrappe grundet stigens form og den særligt lille udladning i rummet, som en hemsestige medfører. En trappe til hems er derimod mere komfortabel at anvende end en hemsestige, og særligt en hemsetrappe med gelænder bidrager til ekstra komfort og sikkerhed ved anvendelse.


Hemsetrapper og hemsestiger i bæredygtige materialer

Sortimentets hemsetrapper og hemsestiger er alle fremstillet i træ – enten bøg eller gran. Hos DOLLE kan du både få en hemsetrappe eller hemsestige, der fremstår ubehandlet eller malet i enten hvid eller sort, så der findes en hemsetrappe og hemsestige løsning, der passer til enhver hems og indretningsstil. Med en ubehandlet hemsetrappe eller hemsestige har du også mulighed for selv at sætte dit eget præg på den – en sådan hemsetrappe eller hemsestige kan eksempelvis males, lakeres eller bejdses. Fælles for alle vores hemsetrapper og hemsestiger er, at de alle er fremstillet i FSC®-certificeret træ, så hos DOLLE får du altid en trappe til hems eller stige til hems, hvor bæredygtighed er indtænkt.


Hemsetrapper og hemsestiger med tilpasningsmuligheder

Vores udvalg af hemsetrapper og hemsestiger kan tilpasses til lige præcis dine behov. Du kan ved udvalgte hemsetrapper og hemsestiger frit vælge det ønskede antal trin, hvor andre hemsetrapper og hemsestiger skal afkortes ved behov. På den måde har du mulighed for at skabe en hemsetrappe eller hemsestige løsning, der passer til dit hjem. En DOLLE hemsestige kommer uden håndlister, hvor vores hemsetrapper inkluderer håndliste, så vores udvalg af hemsetrapper og hemsestiger imødekommer forskellige behov for komfort og sikkerhed. Du kan også vælge at tilkøbe vores glidebeslag til hemsestige, hvis du har behov for, at din trappe til hems eller stige til hems bliver skubbet helt ind til væggen, når den ikke er i brug. Med et hemsestige beslag eller hemsetrappe beslag får du altså en hemsestige med udtræk. Glidesystemet kan anvendes til alle hemsetrapper og hemsestiger, hvor glidebeslaget udelukkende kan anvendes til vores hemsestiger.


FAQ hemsetrapper og hemsestiger

Vores hemsetrapper og hemsestiger varierer i prisen. En hemsetrappe eller hemsestige fra DOLLE befinder sig generelt i den lavere prisklasse sammenlignet med almindelige trapper, men en tommelfingerregel er, at en trappe til hems er en dyrere løsning end en stige til hems.

Når man køber enten en hemsetrappe eller hemsestige fra DOLLE medfølger der altid en udførlig monteringsvejledning, som gør det nemt og simpelt at montere din nye trappe til hems eller stige til hems. Hvis monteringen volder problemer, sidder vores kundeservice også altid klar til at hjælpe.

Hvorvidt man skal vælge en trappe til hems eller stige til hems kommer an på behovet for komfort og sikkerhed samt rummets størrelse. Hvis du er på udkig efter en maks pladsbesparende løsning, så er en stige til hems den rette løsning, hvor du med en trappe til hems får en mere komfortabel hemsetrappe – dog også med en lidt større udladning i rummet.

* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.