Hemsetrapper og hemsestiger

Her er et overblik over vores sortiment indenfor hemsetrapper og hemsestiger, som varierer i graden af både pladsbesparelse og komfort. Fælles for sortimentets hemsetrapper og hemsestiger er, at de alle er pladsbesparende trappeløsninger fremstillet i træmaterialer. Udforsk udvalget herunder og find en trappe til hems eller stige til hems, der passer til dit hjem.

Se vores hemsetrapper og hemsestiger


Typer af hemsetrapper og hemsestiger

HemsetrapperSortimentets hemsetrapper er kendetegnet ved at være pladsbesparende grundet deres lille udladning i rummet. Grundet trindybden er en hemsetrappe samtidig en mere komfortabel løsning sammenlignet med en hemsestige. Vores hemsetrapper fås også alle med håndlister, og en hemsetrappe med gelænder bidrager derfor i dén grad til ekstra komfort og sikkerhed. Vores hemsetrapper er alle fremstillet i træ – enten bøg eller gran.

Tag et kig på OSAKA, KIEL, MADRID og AMSTERDAM, hvis du er på udkig efter en trappe til hems.

HemsestigerSortimentets hemsestiger er kendetegnet ved at have en særligt lille udladning i rummet, og er dermed den mest pladsbesparende løsning sammenlignet med en hemsetrappe. En stige til hems er ekstra pladsbesparende og derfor særligt anvendelig til rum, hvor pladsen er trang. Vores hemsestiger er alle fremstillet i bøgetræ og fås i 3 farver: ubehandlet natur, hvid og sort.

Tag et kig på vores 2-delte hemsestige, BEAM-IT-UP® hemsestige, sortmalede hemsestige, natur hemsestige og hvidmalede hemsestige, hvis du er på udkig efter en stige til hems.


Pladsbesparelse

Fælles for alle vores hemsetrapper og hemsestiger er, at de er udviklet med pladsbesparelse for øje, og de er dermed alle anvendelige til at skabe adgang til hems i rum, hvor pladsen er trang. Nogle hemsetrapper og hemsestiger er dog mere pladsbesparende end andre, og tommelfingerreglen er, at en hemsestige er mere pladsbesparende end en hemsetrappe grundet stigens form og den særligt lille udladning i rummet. En trappe til hems er derimod mere komfortabel at anvende end en hemsestige, og særligt en hemsetrappe med gelænder bidrager til ekstra komfort og sikkerhed ved anvendelse.


Materialevalg

Sortimentets hemsetrapper og hemsestiger er alle fremstillede i træ – enten bøg eller gran. Hos DOLLE kan du både få en trappe til hems eller stige til hems der fremstår ubehandlet eller malet i enten hvid eller sort, så der findes en løsning, der passer til enhver hems og indretningsstil. Med en ubehandlet hemsetrappe eller hemsestige har du også mulighed for at sætte dit helt eget præg på den – den kan eksempelvis males, lakeres eller bejdses. Fælles for vores hemsetrapper og hemsestiger er, at de alle er fremstillet i FSC®-certificeret træ.


Tilpasning til dine behov

Vores udvalg af hemsetrapper og hemsestiger kan tilpasses til lige præcis dine behov. Du kan ved nogle af vores hemsetrapper og hemsestiger frit vælge det ønskede antal trin, hvor andre hemsetrapper og hemsestiger skal afkortes ved behov. På den måde har du mulighed for at skabe en løsning, der passer til dit hjem. Vores hemsestiger kommer uden håndlister, hvor vores hemsetrapper inkluderer håndliste, så vores udvalg imødekommer forskellige behov for komfort og sikkerhed. Du kan også tilkøbe vores glidesystem eller glidebeslag, hvis du har behov for at din hemsetrappe eller hemsestige bliver skubbet helt ind til væggen, når den ikke er i brug. Glidesystemet kan anvendes til alle hemsetrapper og hemsestiger, hvor glidebeslaget udelukkende kan anvendes til vores hemsestiger.


FAQ hemsetrapper og hemsestiger

Vores hemsetrapper og hemsestiger varierer i prisen. En hemsetrappe eller hemsestige fra DOLLE befinder sig generelt i den lavere prisklasse sammenlignet med almindelige trapper, men en tommelfingerregel er, at en trappe til hems er en dyrere løsning end en stige til hems.

Når man køber enten en hemsetrappe eller hemsestige fra DOLLE medfølger der altid en udførlig monteringsvejledning, som gør det nemt og simpelt at montere din nye trappe til hems eller stige til hems. Hvis monteringen volder problemer, sidder vores kundeservice også altid klar til at hjælpe.

Hvorvidt man skal vælge en trappe til hems eller stige til hems kommer an på behovet for komfort og sikkerhed samt rummets størrelse. Hvis du er på udkig efter en maks pladsbesparende løsning, så er en stige til hems den rette løsning, hvor du med en trappe til hems får en mere komfortabel hemsetrappe – dog også med en lidt større udladning i rummet.

* Alle priser er inkl. moms. Fri fragt ved køb over 999 kr.