Vi skaber, forbinder & åbner rum

DOLLE Nordic A/S - en del af DOLLE A/S 

DOLLE Nordic er, som navnet antyder, det nordiske salgskontor og knudepunkt for de nordiske markeder. Med mange års erfaring og tilstedeværelse i Skandinavien arbejder vi tæt sammen med skandinaviske forhandlere, hvilket gør vores produkter lettilgængelige i både fysiske butikker samt online. På dolle.dk finder du vores komplette sortiment, og her kan du nemt klikke produkter hjem til dit næste projekt. Med kontor i både Danmark og Sverige formår vi at give vores nordiske kunder den allerbedste service. Hos DOLLE Nordic A/S brænder vi for ægte nordisk kvalitet, der giver hjemmet ekstra værdi og adgang til uudnyttede rum.

DOLLE A/S er grundlagt, og fortsat ejet, af den tyske familievirksomhed og har siden starten af 1951 udviklet sig til at være verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper. Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. Sidenhen er sortimentet blevet udvidet, og DOLLE er også blevet en markant aktør på markedet for hemsetrapper, modultrapper, tagadgange, gelænder-systemer, i-CLiPS by GRAD® facade- og terrassebeklædninger samt listeloft og listevægge. En stor del af DOLLEs produkter er produceret i Danmark, og næsten alt træ kommer fra fornyelige kilder såsom FSC®-certificerede skove i Norden.

Således er vores produkter ikke kun praktiske, stilrene og sikre – produkterne er også produceret med miljøet for øje. Med DOLLEs produkter får du ikke kun et stilrent og praktisk hjem, men du får også høj sikkerhed og kvalitet. Vi har konstant fokus på sikkerhed og kvalitet, og alle materialer og komponenter er nøje udvalgte for at sikre, at de lever op til vores krav til holdbarhed, funktion, sikkerhed og kvalitet. Vores produkter er altid fremstillet i overensstemmelse med gældende love, standarder og kodekser, og vi er derfor certificeret af alle relevante myndigheder. DOLLEs vision er at være den mest innovative leverandør i branchen, og med vores produkter får du ikke kun en elegant detalje til dit hjem – du får også en sikker, praktisk og holdbar løsning.


Se mere om DOLLE

Produktionsmedarbejder på DOLLE A/S

Job ved DOLLE

›› Se vores jobopslag
DOLLE group oversigt

DOLLE Group

›› Find salgskontorer og fabrikker
Test af trappe i produktionen

Udvikling, kvalitet & test

›› Læs mere om udvikling og kvalitet