Verdens førende producent af lofttrapper

DOLLE A/S er verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper, og er en betydelig aktør indenfor udvikling, produktion og salg af trapper samt gelændere. Siden starten i 1982 har DOLLE A/S udviklet sig til verdens største producent af lofttrapper.

Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. DOLLE har skabt et tankesæt, der er gennemgående i virksomhedens produktudvikling. DOLLE ønsker at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til i kubikmeter, når man tænker boligen. Virksomheden har derfor sat sig for at udvikle koncepter, som inddrager den ubenyttede plads. For at give boligen ekstra værdi, og for at gøre livet nemmere og mere komfortabelt for dem, der bor i den. DOLLE har derfor en vision om at skabe, forbinde og åbne op for nem adgang og udnyttelse af rum.

DOLLE har i 2012-2014 investeret mere end 45 mio. kr. i etablering af verdens mest moderne og automatiserede produktion. Virksomheden investerer kraftigt i såvel produktion som udvikling. 

10% af virksomhedens medarbejdere på hovedkontoret er beskæftiget i udvikling af fremtidens pladsskabende løsninger. 

Frøstrup er også hjem til vores udviklingsteam - en afgørende faktor for en virksomhed, der fokuserer stærkt på innovation. Vi har også fabrikker i både Kina og Ukraine, samt datterselskaber i Polen, United Kingdom og USA. DOLLE koncernen har over 400 ansatte. Hver enkelt af vores medarbejdere er klar til at opfylde dine design behov for at give dig nye muligheder og plads til en enklere og mere komfortabel hverdag. 

DOLLE producerer mere end 250.000 lofttrapper alene i Danmark hvert år. Omregnes dette til kilometer kan vi nå fra Paris til London.

 

DOLLE NORDIC A/S er Dolles nordiske salgsorganisation, som har hovedkontor i Århus. Der er ansat 9 personer, som har ansvaret for salg og markedsføring af Dolles produkter på de nordiske markeder.