Vi skaber, forbinder & åbner rum

DOLLE Nordic A/S

DOLLE Nordic A/S har eksisteret siden 2013 og er som navnet antyder det nordiske salgskontor og knudepunkt for de nordiske markeder. DOLLE Nordic er et datterselskab til DOLLE A/S, som siden 1951 har udviklet sig til verdens førende inden for udvikling, produktion og salg af lofttrapper, og samtidig en betydelig aktør af kittrapper og gelændersystemer. Visionen er at yde branchens bedste kundeservice med skræddersyede løsninger, korteste leveringstid og højeste produktkvalitet. DOLLE Nordic har ansvaret for salg og markedsføring af DOLLE-produkter i Norden.

 

DOLLE A/S

DOLLE A/S er verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper, og er en betydelig aktør indenfor udvikling, produktion og salg af trapper samt gelændere. Siden starten i 1982 har DOLLE A/S udviklet sig til verdens største producent af lofttrapper.

Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. DOLLE har skabt et tankesæt, der er gennemgående i virksomhedens produktudvikling. DOLLE ønsker at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til i kubikmeter, når man tænker boligen. Virksomheden har derfor sat sig for at udvikle koncepter, som inddrager den ubenyttede plads. For at give boligen ekstra værdi, og for at gøre livet nemmere og mere komfortabelt for dem, der bor i den. DOLLE har derfor en vision om at skabe, forbinde og åbne op for nem adgang og udnyttelse af rum.

DOLLE har i 2012-2014 investeret mere end 45 mio. kr. i etablering af verdens mest moderne og automatiserede produktion. Virksomheden investerer kraftigt i såvel produktion som udvikling. 


Se mere om DOLLE

Produktionsmedarbejder på DOLLE A/S

Job ved DOLLE

›› Se vores jobopslag
DOLLE group oversigt

DOLLE Group

›› Find salgskontorer og fabrikker
Test af trappe i produktionen

Udvikling, kvalitet & test

›› Læs mere om udvikling og kvalitet