Udendørstrapper

Hos DOLLE har vi ikke blot trapper til indendørsbrug, men vores sortiment byder også på udendørstrapper. Med fokus på høj kvalitet, materialevalg og komfort, har vi skabt et spændende sortiment af ude trapper. Læs meget mere om både materialevalg, vores typer af udendørstrapper samt oftest stillede spørgsmål nedenfor.


Materialevalg

Fælles for vores forskellige typer af udetrapper er, at de er fremstillet i galvaniseret stål. En udendørs ståltrappe er vedligeholdelsesfri og dermed særligt modstandsdygtig overfor det nordiske vejr. Derudover er vores udvalg af udendørstrapper fremstillet med opkravede huller i trinene for ekstra skridsikkerhed og komfort ved brug. Dette gør, at vores udendørstrapper har sikre trappetrin udendørs hele året rundt – også i regnvejr.

Tilpasning til dit behov

Foruden materialevalget i galvaniseret stål er fælles for vores forskellige typer af udendørs ståltrapper, at de kan tilpasses til lige præcis dine behov. Det er ikke altid, at en standardløsning passer til dit projekt, og med en udendørs trappe fra DOLLE er det muligt at tilpasse trappen, så den passer til dine behov. Når du designer din udendørs trappe kan du frit vælge mellem forskellige størrelser, trappetyper og trinoverflader.


Typer af udendørstrapper

Vores sortiment byder på to forskellige typer udendørstrapper – den ene udendørs trappe kommer i ligeløb, og den anden udendørs trappe kommer i spiralform. Læs mere om sortimentets ude trapper nedenfor.

GARDENTOP

GARDENTOP er en udendørs ståltrappe, der kan skabe adgang til forskellige niveauer i uderummet på en let og ukompliceret måde. Trappen er fremstillet i galvaniseret stål og er perfekt som udendørs trappe – både grundet de skridsikre trin, men også grundet dens rustikke design og materialevalg, som gør trappen særligt modstandsdygtig overfor det nordiske vejr. GARDENTOP kommer i flere forskellige designs, når det kommer til trin – de fås med trinbakker forberedt til træ, gitterrist, hultrin eller glasfiberforstærket plasttrin. Foruden de forskellige trintyper, kan du selv designe højden på GARDENTOP udendørstrappe. Den fås med en etagehøjde på 36 – 264 cm og en trappebredde på 100 cm.

TORONTO

TORONTO er en udendørs ståltrappe med spiralform og enten venstre- eller højresving, der giver sikker adgang mellem to niveauer i boligen. TORONTO er ligeledes fremstillet i galvaniseret stål, og trappens materiale gør, at trappen er ideel som udendørs trappe. Trappen kan dog også anvendes indendørs for et råt og industrielt look. TORONTO har opkravede huller for ekstra skridsikkerhed ved brug, hvilket gør trappen særligt anvendelig som udendørs ståltrappe. TORONTO spindeltrappe kommer i to forskellige diametre – 125 cm og Ø155 cm. Trappen er med 11-16 trin og rækker til en etagehøjde på 246 – 399,5 cm.

Se mere om TORONTO


Udendørsgelænder

Udover udendørstrapper byder vores udesortiment også på udendørsgelænder. Med DOLLE gelændersystemer er det nemt at opgradere både det æstetiske og sikkerhedsmæssige forbundet med din terrasse, trappe eller boligindgang.


FAQ

Vores udendørstrapper findes i forskellige prisklasser alt efter hvilken model og størrelse, du er på udkig efter. GARDENTOP (trinbakke, gitterrist, hultrin og Trimax®) er en udendørs trappe i den lavere prisklasse, hvorimod TORONTO er en udendørs ståltrappe i den højere prisklasse. Det kommer derfor an på, hvad dine behov og ønsker er, da de to typer udendørstrapper kan bruges til to vidt forskellige formål.

Vores to typer af ude trapper kan bruges til to vidt forskellige formål. GARDENTOP fås med en etagehøjde på 36 – 264 cm, og dermed kan denne udendørs ståltrappe anvendes til flere forskellige formål såsom indgang til boligen, nedgang fra terrassen eller lign. TORONTO adskiller sig ved at være en udendørs trappe med en etagehøjde på 246 – 399,5 cm. Dette gør, at TORONTO udelukkende kan anvendes som adgangsgiver mellem de lidt højere niveauer i uderummet.

Når du køber en udendørstrappe fra DOLLE, medfølger der altid både montagevejledning, som gør det nemt og simpelt at montere din nye udendørs ståltrappe. Du kan selv vælge at montere din trappe, men du kan også altid ansætte en professionel til det. Støder du på spørgsmål undervejs i monteringen, sidder vores kundeservice altid klar.

Vores sortiment af udendørs trapper kræver som udgangspunkt ingen vedligeholdelse, da vores ude trapper netop er fremstillet i galvaniseret stål for at gøre dem særligt holdbare og modstandsdygtige overfor både slid og det nordiske vejr.


Ikon med lastbil og leveringstid

Fri fragt ved køb over 999 kr.

Læs vores handelsbetingelser
Ikon med sol bag sky

Sikker, også i vådt vejr

Se alle udendørstrapper
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os

* Alle priser er inkl. moms. Fri fragt ved køb over 999 kr.