Udendørstrapper

Hos DOLLE byder vores sortiment ikke bare på et væld af indendørstrapper, men vores sortiment byder også på en række udendørstrapper. Med fokus på høj kvalitet, materialevalg og komfort, har vi skabt et spændende udendørs trappe sortiment. Læs meget mere om både materialevalg til vores udendørstrapper, vores forskellige typer af udendørs trapper samt de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til en udendørs trappe.


Materialevalg ved udendørstrapper

Fælles for vores forskellige typer af udendørstrapper er, at de alle er fremstillet i galvaniseret stål og dermed alle er galvaniserede trapper. En sådan udendørs trappe er vedligeholdelsesfri og dermed særligt modstandsdygtig overfor det nordiske vejr. Derudover er en udendørs trappe fra DOLLE fremstillet med opkravede huller i trinnene for ekstra skridsikkerhed og komfort ved brug. Dette gør, at vores udvalg af udendørstrapper har sikre trappetrin hele året rundt – også i regnvejr. Tag et kig på vores sortiment og find en terrasse trappe eller udendørs trappe til dit uderum.

Galvaniserede trapper tilpasset dine behov

Foruden materialevalget i galvaniseret stål er fælles for vores forskellige typer af ståltrapper udendørs, at de kan tilpasses til lige præcis dine behov. Det er nemlig ikke altid, at en standard udendørs trappe passer til dit projekt, og med en udendørs trappe fra DOLLE er det muligt at tilpasse din udendørs trappe, så den passer til dine behov. Når du designer din terrasse trappe eller udendørs trappe, kan du frit vælge mellem forskellige størrelser, trappetyper og trinoverflader på vores ståltrapper udendørs. Se vores udvalg af udendørs trapper og tilpas din udendørs trappe, så den passer til dine behov.


Typer af udendørstrapper

Vores udendørs trappe sortiment byder på to forskellige typer udendørstrapper – den ene udendørs trappe kommer i ligeløb, og den anden udendørs trappe kommer i spiralform. Læs mere om sortimentets ståltrapper udendørs nedenfor.

GARDENTOP

GARDENTOP er en trappeserie bestående af galvaniserede trapper, der kan skabe adgang til forskellige niveauer i uderummet på en let og ukompliceret måde – denne udendørs trappe er særligt oplagt at bruge som terrasse trappe eller som udendørs trappe ved indgangspartiet. Disse ståltrapper udendørs er fremstillet i galvaniseret stål og er perfekt som udendørs trappe – både grundet de skridsikre trin, men også grundet dens rustikke design og materialevalg, som gør det til en udendørs trappe, der er særligt modstandsdygtig overfor det nordiske vejr.

Vores GARDENTOP udendørs trappe kommer i flere forskellige designs, når det kommer til trappetrin – den fås med trinbakker forberedt til træ, gitterrist, hultrin eller glasfiberforstærket plasttrin. Foruden de forskellige trintyper på vores GARDENTOP terrasse trappe, kan du også selv designe højden på GARDENTOP udendørs trappe. Den fås med en etagehøjde på 35 cm – 264 cm og en trappebredde på 100 cm.

TORONTO

TORONTO er en udendørs trappe med spiralform og enten venstre- eller højresving, der giver sikker adgang mellem to niveauer. Vores TORONTO udendørs trappe er på samme måde som vores GARDENTOP udendørstrapper også fremstillet i galvaniseret stål og tilhører dermed også kategorien for galvaniserede trapper. Materialet på denne TORONTO udendørs trappe gør, at trappen er ideel som en udendørs trappe. Trappen kan dog også anvendes indendørs for et mere råt og industrielt look.

Vores TORONTO udendørs trappe har opkravede huller for ekstra skridsikkerhed ved brug, hvilket gør det til en udendørs trappe, der er særligt anvendelig udenfor. TORONTO udendørs trappe kommer i tre forskellige diametre – Ø125 cm, Ø155 cm og Ø185 cm. Det er en udendørs trappe, der fås med 11-16 trin og rækker til en etagehøjde på 246 cm – 399,5 cm. Denne udendørs trappe er derfor, i modsætning til GARDENTOP, knap så oplagt som terrasse trappe, men disse typer trapper udendørs bliver i højere grad anvendt til at forbinde forskellige boligniveauer.

Se vores udendørstrapper her


FAQ

Vores udendørstrapper findes i forskellige prisklasser alt efter hvilken model og størrelse, du er på udkig efter. GARDENTOP (trinbakke, gitterrist, hultrin og Trimax®) er en udendørs trappe i den lavere prisklasse, hvorimod TORONTO er en udendørs ståltrappe i den højere prisklasse. Det kommer derfor an på, hvad dine behov og ønsker er, da de to typer udendørstrapper kan bruges til to vidt forskellige formål.

Vores to typer af ude trapper kan bruges til to vidt forskellige formål. GARDENTOP fås med en etagehøjde på 36 – 264 cm, og dermed kan denne udendørs ståltrappe anvendes til flere forskellige formål såsom indgang til boligen, nedgang fra terrassen eller lign. TORONTO adskiller sig ved at være en udendørs trappe med en etagehøjde på 246 – 399,5 cm. Dette gør, at TORONTO udelukkende kan anvendes som adgangsgiver mellem de lidt højere niveauer i uderummet.

Når du køber en udendørstrappe fra DOLLE, medfølger der altid både montagevejledning, som gør det nemt og simpelt at montere din nye udendørs ståltrappe. Du kan selv vælge at montere din trappe, men du kan også altid ansætte en professionel til det. Støder du på spørgsmål undervejs i monteringen, sidder vores kundeservice altid klar.

Vores sortiment af udendørs trapper kræver som udgangspunkt ingen vedligeholdelse, da vores ude trapper netop er fremstillet i galvaniseret stål for at gøre dem særligt holdbare og modstandsdygtige overfor både slid og det nordiske vejr.


szybka bezpłatna dostawa

Hurtig levering

Læs vores handelsbetingelser
Ikon med sol bag sky

Sikker, også i vådt vejr

Se alle udendørstrapper
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os

* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.