Trapper fra DOLLE - indendørs og udendørs 

Pladsbesparende indendørs trapper - der har til formål at optage mindst muligt plads i dit hjem

Med fokus på kvalitet og funktionalitet har DOLLE skabt et sortiment, der opfylder din boligs behov. Vi tilbyder et bredt sortiment af pladsbesparende trapper og hemsetrapper i forskellige modeller, der alle har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt.

Hemsetrapper - mal nemt din ubehandlede hemsetrappe

Hemsetrapper fra DOLLE er danskproducerede kvalitetstrapper. Du finder oftest en hems i sommerhuset, på børneværelset eller som soverum i mindre bylejligheder. Hemsen gør en stor forskel, fordi den ofte bidrager med en hyggelig og afslappet stemning i et rum. En DOLLE hemsetrappe er en enkel og elegant løsning, der bidrager til boligens atmosfære uden at optage for meget plads. Skab din personlige trappe ved fx at male den en farve.

Spindeltrapper i nordisk design

DOLLE er kendt for vores pladsbesparende trapper, der alle har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt. DOLLEs vindeltrapper er udviklet specielt til boligejere som ønsker at skabe deres helt individuelle stil. Med fokus på design, høj kvalitet og ekstra komfort, har DOLLE lavet en række forskellige modeller, hvor det ikke kun er muligt at vælge den størrelse, du har brug for, men også forskellige farver og trinmaterialer.

Udendørs trapper i galvaniseret stål

Vores udendørs trapper sortiment har ekstra fokus på materialevalget og komfort. Vores udendørssortiment er oftest lavet i galvaniseret stål for at modstå det nordiske vind og vejr. Vi benytter en varmebehandlet galvaniseret stål, der er en overfladebehandling, som er ekstra hårdfør over for det nordiske vejr.

Udnyt din plads i hjemmet med en trappe

Der er mange ubenyttede kvadratmeter i hjemmet. Er pladsen træng er vores pladsbesparende trapper perfekt til der, hvor pladsen ellers er begrænset.

Vores mål er at skabe adgang til mere plads i dit hjem gennem produkter, der udnytter din ubenyttede plads i hjemmet bedst. Det er ganske kort vores vision at udnytte potentialet af din boligs kubikmeter.