Trapper

Vi tilbyder et bredt sortiment af stilfulde trapper i et skandinavisk design og i forskellige farver og materialer. Med en trappe fra DOLLE Nordic går du ikke på kompromis med kvalitet og med mange valgmuligheder finder du altid en trappe der lige netop passer til dig og din boligs behov. Alle vores trapper har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt. 

Typer af trapper

Se alle vores trapper


Spindeltrapper


Vores spindeltrapper er udviklet specielt til boligejere som ønsker at skabe deres helt individuelle stil. Med fokus på design, høj kvalitet og ekstra komfort, har DOLLE Nordic lavet en række forskellige modeller, i mange størrelser, farver og trinmaterialer.


Se vores spindeltrapper


Hemsetrapper


En DOLLE Nordic hemsetrappe er en enkel og elegant løsning, der bidrager til boligens atmosfære uden at optage for meget plads. Skab din personlige trappe ved fx at male den en farve. Du finder et bredt udvalg både med og uden gelænder. Alle vores hemsetrapper er dansk produceret og i høj kvalitet.


Se vores hemsetrapper


Pladsbesparende trapper


DOLLE er kendt for vores pladsbesparende trapper, der alle har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt. Er pladsen træng, er vores pladsbesparende trapper perfekt til der, hvor pladsen ellers er begrænset.


Se vores pladsbesparende trapper


Udendørstrapper


Vores udendørs trapper sortiment har ekstra fokus på materialevalget og komfort. Vores udendørssortiment er oftest lavet i galvaniseret stål for at modstå det nordiske vind og vejr. Vi benytter en varmebehandlet galvaniseret stål, der er en overfladebehandling, som er ekstra hårdfør overfor det nordiske vejr.


Se vores udendørstrapper


Gelænder til trapper


Du har mulighed for at tilkøbe et brystningsgelænder eller værn til dit repos eller hems. Gelænder til repos/hems kan ligeledes bestilles i special mål på udvalgte trapper. Ved at forlænge med et brystningsgelænder giver det et sammenhængende og ensartet udtryk.


Se vores gelænder til trapper


Ikon med en hånd der holder en skruetrækker

Vedligeholdelse af trapper

Læs om vedligeholdelse og rengøring
Ikon med sol bag sky

Sikker, også i vådt vejr

Se alle udendørstrapper
Ikon med lastbil og leveringstid

Fri fragt ved køb over 999 kr.

Læs vores handelsbetingelser

Har du brug for hjælp?

info@dolle.dk   |   Tlf. 99 53 53 53

* Alle priser er inkl. moms. Fri fragt ved køb over 999 kr.