Trapper

Hos DOLLE tilbyder vi et bredt sortiment af både indendørstrapper og udendørstrapper. Med et hav af forskellige valgmuligheder, er der rig mulighed for at finde en hovedtrappe, spindeltrappe, hemsetrappe, pladsbesparende trappe eller udendørs trappe, der passer til netop dig og din boligs behov. Fælles for sortimentets trapper er, at de har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt – og dette gælder uanset om du er på jagt efter en spindeltrappe, hemsetrappe eller hemsestige, pladsbesparende trappe, udendørs trappe eller hovedtrappe. 

Se vores udvalg af trapper nedenfor og find en indendørs trappe eller udendørs trappe, der passer til dit hjem.

Typer af trapper

Se alle vores trapper


Hovedtrapper


Hos DOLLE har vi også flere typer hovedtrapper i vores sortiment. En sådan trappe er egnet som trappe mellem boligens forskellige plan og er dermed ikke blot egnet som indendørs trappe til hems eller andet loftsrum. Vores hovedtrapper adskiller sig fra vores andre trapper, idet en hovedtrappe er bredere og trinnene dybere. Dermed er en sådan trappe en ideel løsning, når komfort og sikkerhed er vigtige parametre. Vores hovedtrappe kategori byder på flere forskellige trapper i form af både kvartsvingstrapper, halvsvingstrapper og ligeløbstrapper. Tag et kig på vores indendørstrapper herunder.


Se vores hovedtrapper


Spindeltrapper


Hos DOLLE har vi flere forskellige typer spindeltrapper eller vindeltrapper i vores sortiment, og du kan både finde en spindeltrappe til indendørs brug samt en spindeltrappe til udendørs brug. Fælles for vores spindeltrappe og vindeltrappe udvalg er, at trapperne er udført i et gennemtænkt, nordisk design med fokus på både komfort, sikkerhed og pladsbesparelse. Vores spindeltrapper og vindeltrapper fås i flere forskellige farver, materialer og størrelser, og du kan derfor let finde en spindeltrappe indendørs eller spindeltrappe udendørs, der passer til dine behov. Udforsk spindeltrappe og vindeltrappe udvalget herunder.


Se vores spindeltrapper


Hemsetrapper


En hemsetrappe eller hemsestige fra DOLLE er en enkel løsning til at skabe adgang til hemsen uden at optage for meget plads i rummet. Vores sortiment indenfor hemsetrapper og hemsestiger varierer i graden af både pladsbesparelse og komfort, men fælles for sortimentets hemsetrapper og hemsestiger er, at de alle er pladsbesparende trappeløsninger fremstillet i træmaterialer. Udforsk udvalget herunder og find en trappe til hems eller stige til hems, der passer til dine behov.


Se vores hemsetrapper


Pladsbesparende trapper


Når det kommer til indendørstrapper, er vi hos DOLLE især kendt for vores pladsbesparende trapper, der alle har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt. En sådan trappe er designet til at skabe adgang til enten hems eller andet loftsrum, så hvis pladsen er trang, er vores pladsbesparende trapper en ideel løsning. Vores udvalg af pladsbesparende trapper er alle indendørstrapper og kommer både som kvartsvings trappe, halvsvingstrappe og ligeløbstrappe. Udforsk udvalget herunder og find en trappe, der passer til dig.


Se vores pladsbesparende trapper


Udendørstrapper


Hos DOLLE har vi ikke blot indendørstrapper, men vores sortiment byder også på udendørstrapper. Med fokus på høj kvalitet, materialevalg og komfort, har vi skabt et spændende ståltrappe sortiment, så du kan være sikker på at finde en udendørs trappe, der passer til dine behov. Fælles for vores trapper udendørs er, at de er fremstillet i galvaniseret stål samt med opkravede huller. Dette gør både, at vores udendørs trappe sortiment er særligt modstandsdygtigt overfor det nordiske vejr, og at vores udendørs trapper er sikre at bruge – også i regnvejr.


Se vores udendørstrapperIkon med en hånd der holder en skruetrækker

Vedligeholdelse af trapper

Læs om vedligeholdelse og rengøring
Ikon med sol bag sky

Sikker, også i vådt vejr

Se alle udendørstrapper
szybka bezpłatna dostawa

Hurtig levering

Læs vores handelsbetingelser

Har du brug for hjælp?

info@dolle.dk   |   Tlf. 99 53 53 53

* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.