Spindeltrapper

Hos DOLLE har vi et bredt spindeltrappe og vindeltrappe sortiment. Sortimentet byder både på spindeltrapper og vindeltrapper til indendørs brug samt en spindeltrappe, der både kan bruges ude og inde. Fælles for vores spindeltrapper, også kaldt vindeltrapper, er, at de er udført i et gennemtænkt, nordisk design med fokus på både komfort, pladsbesparelse og sikkerhed. Vores spindeltrapper og vindeltrapper fås i flere forskellige farver, materialer og størrelser, og du kan derfor let finde en spindeltrappe eller vindeltrappe, der passer til dit behov. Udforsk udvalget herunder.

Se alle spindeltrapper og vindeltrapper her.


TYPER AF SPINDELTRAPPER

Vores spindeltrappe og vindeltrappe sortiment kan opdeles i to kategorier: nemlig spindeltrapper til indendørs brug og spindeltrapper til udendørs brug. Fælles for begge typer spindeltrapper og vindeltrapper er deres pladsbesparende karakter.

Spindeltrappe indendørsVores indendørs spindeltrapper og vindeltrapper er lavet i materialer, der udelukkende egner sig til indendørs brug som en pladsbesparende løsning mellem hjemmets forskellige niveauer. Vores trapper byder på et væld af designmuligheder, når det kommer til både farve, højde og størrelse, så du kan være sikker på at finde en spindeltrappe indendørs, der passer godt ind i dit hjem.

Tag et kig på CALGARY, MONTRÉAL og TORONTO, hvis du er på udkig efter en spindeltrappe indendørs.

Spindeltrappe udendørsVores udendørs spindeltrappe er fremstillet i galvaniseret stål og har trin med opkravede huller. Materialevalget ved denne spindeltrappe eller vindeltrappe gør det til en ideel spindeltrappe udendørs, hvor både holdbarhed og skridsikkerhed er indtænkt. Denne spindeltrappe kan frit designes, når det kommer til diameter og etagehøjde, så du har rig mulighed for at designe en spindeltrappe eller vindeltrappe til dit uderum.

Tag et kig på TORONTO, hvis du er på udkig efter en spindeltrappe udendørs.


Spindeltrappe udvalg

Se vores udvalg af spindeltrapper og vindeltrapper nedenfor.

CALGARY

CALGARY er en spindeltrappe, også kaldt vindeltrappe, udført i et minimalistisk og nordisk design. En CALGARY spindeltrappe fås både i hvid eller grå og med dertilhørende trin i bøgefiner. Dette spindeltrappe design giver et minimalistisk udtryk i boligen og passer til de fleste nordiske hjem. Foruden hvid eller grå fås vores CALGARY vindeltrappe i den populære farve antracit, som gør det til en vindeltrappe, der både kan fremstå elegant og eksklusiv eller rå og industriel alt efter behov og indretningsstil.

CALGARY spindeltrappe er en komfortabel sekundærtrappe, som kommer i to forskellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Det er en spindeltrappe indendørs, der kommer med 11 trin og rækker til en loftshøjde på 244,8 cm til 280,8 cm. Vores CALGARY spindeltrappe er desuden nem at montere – vi har nemlig lavet en simpel montagevejledning og tilhørende montagevideo, som guider dig step by step i dit vindeltrappe projekt.


Se CALGARY her   


MONTRÉAL

Vores MONTRÉAL spindeltrapper, også kaldt vindeltrapper, er en spindeltrappe serie, der forener holdbarhed, komfort og design og passer ind i ethvert skandinavisk hjem. Trappeserien byder på i alt 5 vindeltrappe modeller, som varierer i afstanden mellem gelænderbalustrene, og vores MONTRÉAL spindeltrapper fås i enten lysegrå eller hvid og kommer med trin i enten eg eller bøg. Det er en vindeltrappe, der frit kan sammensættes ud fra farve, trin, højde og diameter, så det er muligt at designe en spindeltrappe, der passer præcis til dit behov og din indretningsstil.

Vores MONTRÉAL spindeltrappe er en komfortabel sekundærtrappe med 11-14 trin som kommer i to forskellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Det er desuden en spindeltrappe, der er nem at montere – vi har nemlig lavet en simpel montagevejledning og tilhørende montagevideo, som guider dig step by step i dit vindeltrappe projekt.


Se Montreal her


TORONTO

Vores TORONTO spindeltrappe, også kaldt vindeltrappe, er en spindeltrappe, der både egner sig som en spindeltrappe indendørs og en spindeltrappe udendørs. En TORONTO spindeltrappe er fremstillet i galvaniseret stål, og et sådant materiale gør, at trappen er ideel som spindeltrappe udendørs. Det industrielle look, som kendetegner vores TORONTO spindeltrappe gør dog også, at trappen er perfekt som spindeltrappe indendørs i en rå New Yorker-inspireret bolig.

TORONTO er en holdbar vindeltrappe som kommer i tre forskellige diametre – Ø125 cm, Ø155 cm og Ø185 cm. Trappen kommer med 11-16 trin og rækker til en loftshøjde på 245 cm til 399,5 cm. Trinnene på en TORONTO vindeltrappe er lavet i galvaniseret stål og med opkravede huller for ekstra skridsikkerhed ved brug – dette gør især trappen anvendelig som en spindeltrappe udendørs. Det er desuden en vindeltrappe, der er nem at montere – vi har nemlig lavet en simpel montagevejledning og tilhørende montagevideo, som guider dig step by step i dit spindeltrappe projekt.


TORONTO


FAQ spindeltrapper

Vores spindeltrapper findes i forskellige prisklasser alt efter hvilken model og størrelse, du vælger. CALGARY modellen er en prisvenlig standardmodel. Behøver du en mere tilpasset spindeltrappe, der kan fås i flere forskellige højder, farver og varianter, så er MONTREAL-serien et bedre match. Spindeltrapper fra DOLLE er dog generelt prisvenlige og af høj kvalitet uanset hvilken spindeltrappe model, du vælger.

Når du køber en spindeltrappe fra DOLLE medfølger der altid både monteringsvejledning og en monteringsvideo, som gør det nemt og simpelt at montere din spindeltrappe. Du kan selv vælge at montere din trappe, men du kan også ansætte en professionel til det.

Dette kommer an på dine behov og din indretningsstil. De mindre spindeltrapper er velegnede for dig, der ikke har meget plads eller dig, der bare ønsker en pladsbesparende trappe. De større spindeltrapper giver mere komfort og er velegnede til dig, der har planer om at bruge trappen til flere praktiske formål. I sortimentet har vi både spindeltrapper, der er egnet til indendørs- og udendørs brug. Tag et kig i vores sortiment, hvis du er på udkig efter en spindeltrappe indendørs eller spindeltrappe udendørs og find den spindeltrappe, der passer bedst til dine behov og din indretningsstil.

Dine spindeltrappe mål afhænger af behov og ledig plads. Den mindste radius for brug er 600 mm, som resulterer i en pladsbesparende spindeltrappe. Skal du derimod bruge din trappe til at fragte større genstande op og ned, kan det være en fordel at vælge en større størrelse – eksempelvis 155 cm med en radius på 775 mm. For dig der ikke ønsker, at trappen tager for meget plads i dit hjem, kan man eksempelvis vælge 120 cm med en radius på 600 mm. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til vores spindeltrappe mål.

Hvis du har gulvvarme, skal der være et område fri for rør omkring spindeltrappens startpunkt. Dette er en forudsætning for, at det er muligt at skrue beslagene fast.

* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.