Spindeltrapper

Her er et overblik over vores spindeltrappe sortiment. I vores sortiment finder du spindeltrapper til indendørs brug samt en spindeltrappe, der både kan bruges ude og inde. Fælles for vores spindeltrapper, også kaldt vindeltrapper, er, at de er udført i et gennemtænkt, nordisk design med fokus på komfort og pladsbesparelse. De fås i flere forskellige farver, materialer og størrelser alt efter behov. Udforsk udvalget herunder.

Se alle spindeltrapper her.


TYPER AF SPINDELTRAPPER

I vores sortiment skelnes mellem to typer af spindeltrapper – spindeltrapper til indendørs brug og spindeltrapper til udendørs brug. Fælles for begge typer spindeltrapper er deres pladsbesparende karakter.

Indendørs spindeltrapperSortimentets indendørs spindeltrapper er lavet i materialer, der udelukkende egner sig til indendørs brug som en pladsbesparende løsning mellem hjemmets forskellige niveauer.

Tag et kig på CALGARY, MONTREAL og TORONTO, hvis du er på udkig efter en spindeltrappe indendørs.

Udendørs spindeltrapperSortimentets udendørs spindeltrappe er lavet i galvaniseret stål, som giver sikker adgang mellem to udendørsniveauer. Trinnene er lavet med opkravede huller for ekstra skridsikkerhed, og håndlistens materiale tåler kuldegrader.

Tag et kig på TORONTO, hvis du er på udkig efter en spindeltrappe udendørs.


Spindeltrapper

Læs mere om sortimentets spindeltrapper nedenfor.

CALGARY

CALGARY er en pladsbesparende spindeltrappe i et minimalistisk design. Trappen fås bl.a. i hvid eller grå og kommer med trin i bøgefiner. Dette giver et minimalistisk udtryk i boligen og passer til de fleste nordiske hjem. Derudover fås trappen i den populære farve antracit, som gør, at trappen både kan fremstå elegant og eksklusiv eller rå og industriel alt efter behov og indretningsstil.

CALGARY spindeltrappe er en komfortabel sekundærtrappe, som kommer i to forskellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Trappen er med 11 trin og rækker til en loftshøjde fra 244,8 cm til 280,8 cm. Trappen er desuden nem at montere – vi har lavet en simpel montagevejledning samt montagevideo, som guider dig step by step.


CALGARY hvid og grå   CALGARY antracit


MONTRÉAL

MONTREAL er en pladsbesparende spindeltrappeserie med modulopbygning, som forener holdbarhed, komfort og design og passer ind i ethvert skandinavisk hjem. Trappeserien byder på i alt 5 modeller, som varierer i afstanden mellem gelænderbalustrene, og trappen fås i enten lysegrå eller hvid og kommer med trin i enten eg eller bøg. Det er en spindeltrappe, der frit sammensættes ud fra farve, trin, højde og diameter, så det er muligt at designe en trappe, der passer præcis til dit behov og din indretningsstil.

MONTREAL spindeltrappe er en komfortabel sekundærtrappe med 11 trin, som kommer i to forskellige diametre - Ø120 cm og Ø140 cm. Trappen er desuden nem at montere – vi har lavet en simpel montagevejledning samt montagevideo, som guider dig step by step.


Classic 2   Classic 3   Classic 4

Classic 5   Design 10


TORONTO

TORONTO er en inden- og udendørs spindeltrappe i galvaniseret stål. Trappens materiale gør, at trappen er ideel som spindeltrappe udendørs, men trappens industrielle look gør også trappen perfekt til en rå New Yorker-inspireret bolig.

TORONTO spindeltrappe er en holdbar ståltrappe, som kommer i to forskellige diametre – Ø125 cm og Ø155 cm. Trappen er med 16 trin og rækker til en loftshøjde fra 245 cm til 399,5cm. Trinnene er lavet i galvaniseret stål og med opkravede huller for ekstra skridsikkerhed ved brug – dette gør især trappen særligt anvendelig udenfor. Trappen er desuden nem at montere – vi har lavet en simpel montagevejledning samt montagevideo, som guider dig step by step.


TORONTO


FAQ spindeltrapper

Vores spindeltrapper findes i forskellige prisklasser alt efter hvilken model og størrelse, du vælger. CALGARY modellen er en prisvenlig standardmodel. Behøver du en mere tilpasset spindeltrappe, der kan fås i flere forskellige højder, farver og varianter, så er MONTREAL-serien et bedre match. Spindeltrapper fra DOLLE er dog generelt prisvenlige og af høj kvalitet uanset hvilken spindeltrappe model, du vælger.

Når du køber en spindeltrappe fra DOLLE medfølger der altid både monteringsvejledning og en monteringsvideo, som gør det nemt og simpelt at montere din spindeltrappe. Du kan selv vælge at montere din trappe, men du kan også ansætte en professionel til det.

Dette kommer an på dine behov og din indretningsstil. De mindre spindeltrapper er velegnede for dig, der ikke har meget plads eller dig, der bare ønsker en pladsbesparende trappe. De større spindeltrapper giver mere komfort og er velegnede til dig, der har planer om at bruge trappen til flere praktiske formål. I sortimentet har vi både spindeltrapper, der er egnet til indendørs- og udendørs brug. Tag et kig i vores sortiment, hvis du er på udkig efter en spindeltrappe indendørs eller spindeltrappe udendørs og find den spindeltrappe, der passer bedst til dine behov og din indretningsstil.

Dine spindeltrappe mål afhænger af behov og ledig plads. Den mindste radius for brug er 600 mm, som resulterer i en pladsbesparende spindeltrappe. Skal du derimod bruge din trappe til at fragte større genstande op og ned, kan det være en fordel at vælge en større størrelse – eksempelvis 155 cm med en radius på 775 mm. For dig der ikke ønsker, at trappen tager for meget plads i dit hjem, kan man eksempelvis vælge 120 cm med en radius på 600 mm. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til vores spindeltrappe mål.

Hvis du har gulvvarme, skal der være et område fri for før omkring spindeltrappens startpunkt. Dette er en forudsætning for, at det er muligt at skrue beslagene fast.

* Alle priser er inkl. moms. Fri fragt ved køb over 999 kr.