DUBAI: Moderne trapperevolution


Vælg træsort til trin og håndliste

DUBAI-trappen kan fås med trin og matchende håndliste i tre forskellige træsorter efter eget valg: olieret bøg, olieret eg og hvidolieret eg. Både trappens trætrin og håndliste er fremstillet af højkvalitets FSC®-certificeret træ forseglet med olie, hvilket både fremhæver træets æstetiske kvaliteter og sikrer en flot, naturlig finish. Nyd træets varme og bløde fornemmelse på både trappens trin og håndliste.

Konfigurér trappe


Gelændertyper

DUBAI-trappen har 2 gelændermuligheder:

  • DESIGN – vandrette fyldninger Ø10 mm
  • CLASSIC 3 - 3 lodrette balustre pr. trin

 

For at tilføje ekstra sikkerhed til din trappe, kan du vælge CLASSIC 4 trappegelænder – tjek kravene i henhold til bygningsreglementet.

Side 2 gelænder samt gelænder til repos fås i matchende farver, så med DUBAI kan du få et ensartet look til hele trappen og reposen – en perfekt løsning til en åben planløsning.


Mål:

Se alle trappemål her.

Trinflade

22-27 cm

Trappebredde

80 - 94 cm

Maks. Højde

357 cm

Antal trin

11 - 16 trin


Konfigurér trappe


Overkommelige hovedtrapper, der kan tilpasses til enhver trappeopgang.

DUBAI er en revolutionerende præfabrikeret indendørs hovedtrappe egnet som trappe mellem boligens forskellige plan. Med DUBAI kan du få et ensartet look til hele trappen og reposen, og DUBAI er derfor en trappe, der er særligt ideel til indretning i åbent plan.

 

Unik mobilitet

DUBAI-trappen har en unik konstruktion med top fleksibilitet og mobilitet, som let kan tilpasses dit hjem og dine behov. Trappen har 100% justerbar trappehøjde, stigningshøjde og udladning i rummet, og dette gør trappen til et sikkert og fleksibelt valg, idet den vil passe til ethvert behov. Den modulære konstruktion sikrer også nem installation.

 

Lad trin og håndliste matche gulvet

Trappen har et hav af tilpasningsmuligheder, når det kommer til farve, træ og gelændertype, så du let kan få trappen til at passe til lige præcis din indretningsstil og din favorittræsort. DUBAI-trappen kan fås med trin og matchende håndliste i tre forskellige træsorter efter eget valg: olieret bøg, olieret eg og hvidolieret eg. Både trappens trætrin og håndliste er fremstillet af højkvalitets FSC®-certificeret træ forseglet med olie, hvilket både fremhæver træets æstetiske kvaliteter og sikrer en flot, naturlig finish.

 

Innovativ trappekonstruktion tilpasset din trappeopgang

Skab et unikt udtryk ved at tilpasse trappens konstruktion til trappeopgangens behov og begrænsninger. DUBAI kommer enten i ligeløb, kvartsving eller halvsving, og har en unik og justerbar konstruktion, som let kan tilpasses dit hjem og dine behov.


Opmåling til ny trappe

Se opmålings guiden

Find tekniske informationer

Find teknisk info

Ofte stillede spørgsmål

Læs vores trappe FAQ