i-CLiPS by GRAD® terrasse

Med i-CLiPS by GRAD® terrassesystemet kan du nemt montere stilfulde træbrædder uden synlige skruer. Træbrædderne fås i flere træsorter, bredder og længder, tilpasset det skandinaviske klima.

Læs mere om systemet nedenfor.Se vores restsalg til en skarp pris!


Et patenteret og innovativt fæstningssystem

Terrassesystemet i-CLiPS by GRAD® består af:

  • En aluminiumsskinne med færdigmonterede plastikclips

  • Specialprofilerede træplader

Systemerne er patenteret og udviklet af franske GRAD®, og har været testet i mange år. Systemerne bruges i dag i hele Europa, og der er installeret mere end 2 millioner m2.

Find i-CLiPS by GRAD® her

Nem og hurtig montering

  • Mulighed for at spare tid og penge på monteringen af dit terrassegulv

  • Monteringen går op til 5X hurtigere end normal montage

  • Skruefri overflade

Da clipsene er formonteret på skinnen, er der også altid sikret det samme mellemrum mellem træpladerne.

Se montagevejledningen her

Hemmeligheden er clipsene

  • Plastclipsene er lavet af 100% genbrugsmateriale
  • Clipsene er fremstillet på GRAD®s egen fabrik i Frankrig, og opfylder naturligvis alle gældende krav og regler

  • Profilerne til facadebeklædning, kan også bruges til terrassebelægning

Se facadebeklædning her

Nem afmontering

Næsten lige så nemt som brædderne klikkes på clipsene, lige så nemt kan du skille dem ad igen. Skal du skifte brædderne eller have adgang til noget under dit terrassegulv, så brug de medfølgende nøgler og træk brædderne nemt af.

Træbrædderne har gennemgået individuelle behandlinger, der gør træet modstandsdygtigt overfor både råd og svamp. Desuden giver behandlingen en unik holdbarhed, formstabilitet og desuden en varm glød.

 

Vedligeholdelse og patinering

Holdbart og vedligeholdelsesfrit træ

Hos DOLLE Nordic tilbyder vi kun holdbare og innovative træbrædder, der er nemme at vedligeholde. Vores træsorter er FSC®- eller PEFC-certificerede og specielt udvalgt til det nordiske klima.

De er alle nemme at vedligeholde eller helt vedligeholdelsesfrie, og med den let buede overflade på selve planken løber vandet let af og forhindrer, at der kommer svamp og mos.


Træsorter

Standard lagerførende træsorter.

Thermo fyr

Thermofyr er et miljøvenligt, certificeret (FSC) og holdbart træ – som ikke er trykimprægneret. Thermofyr er udelukkende behandlet med varme og damp, hvilket giver træet en unik holdbarhed og formstabilitet. Det færdige træprodukt er mere modstandsdygtigt over for råd og svampeangreb og er dermed et ideelt materiale at bruge som terrassebjælke. Holdbarheden er klassificeret i klasse 2 (EN 350) - testet til en holdbarhed på mere end 20 år.

Thermo ask

Thermoask har en flot mørkebrun glød og ældes smukt. Thermo Ask holder længere på grund af den specielle varmebehandling, der gør træet modstandsdygtigt over for råd og svamp. Varmebehandlingen giver formstabilitet og holdbarhed, så der ikke er behov for efterbehandling eller træbeskyttelse. Thermoask er et miljøvenligt, certificeret (FSC) og slidstærkt træ - som ikke er trykimprægneret. Holdbarheden er klassificeret i klasse 2 (EN 350) - testet til en holdbarhed på mere end 20 år.

Restsalg

MOSO® Bamboo

RESTSALG 40M2 TERRASSE

KUN 1 pakke tilgængelig

40 m2 Moso Bamboo X-treme terrassebelægning.
Pakken består af 145 brædder på 1,85m og 33 skinner tilsvarande ca. 40 m2

999 kr. per m2
39.960 kr.
+ fragt

Kontakt os på erhverv@dolle.dk for køb.
På lager. Afsendes indenfor 1-3 hverdage.

KUN 1 pakke tilgængelig

Bambus er et bæredygtigt materiale, fordi det er den hurtigst voksende plante i verden, der kan høstes efter kun 4-6 år. Roden af ​​bambus dør ikke, når træet fældes og dermed vokser det meget hurtigere end andre træer, der tager 50-100 år om at vokse. På grund af den hurtige vækst af bambus bruges hverken kemiske pesticider eller gødning. Derudover vil der kun være 20 % spild under fældning og produktion, mens det tal er oppe på omkring 80 % for almindelige træer.

Specialsorter

Nedenstående er nogle af de øvrige træsorter, der kan bruges med i-CLiPS by GRAD® systemet.
Der kan forekomme minimumsbestilling på specialsorterne.

Accoya Natur

Accoya er et halvhårdt træ som har en høj stabilitet. Træet er acetyleret fyrretræ, hvilket forbedrer ydeevnen og holdbarheden af træet. Accoya træet er modstandsdygtig overfor det nordiske klima og er velegnet til facadebeklædning og terrassebelægning. Med et lavt CO2-fodaftryk kan du hjælpe med at bekæmpe CO2-emissioner for en sundere verden.

MOSO® Bamboo

Bambus er et bæredygtigt materiale, fordi det er den hurtigst voksende plante i verden, der kan høstes efter kun 4-6 år. Roden af ​​bambus dør ikke, når træet fældes. CO2 neutral og opfylder højeste holdbarhedsklasse 1. Bambusbrædder og beklædning opnår flammespredningsindeks klasse A i den amerikanske standard ASTM E84 og brandmodstandsklasse Bfl-s1 efter EN 13501-1.

Accoya Grey

Accoya er et halvhårdt træ som har en høj stabilitet. Træet er acetyleret fyrretræ, hvilket forbedrer ydeevnen og holdbarheden af træet. Accoya træet er modstandsdygtig overfor det nordiske klima og er velegnet til facadebeklædning og terrassebelægning. Med et lavt CO2-fodaftryk kan du hjælpe med at bekæmpe CO2-emissioner for en sundere verden.

Læs mere om sorterne her

Kontakt vores Key Account Manager Daniel Ræbild Strauss Sørensen på daniels@dolle.dk
for nærmere information og rådgivning omkring vores øvrige træsorter.InspirationKøb i-CLiPS by GRAD® terrasse

1. Vælg træsort 

2. Vælg monteringsskinne

3. Tilbehør til sammensætning af systemetFAQ TIL I-CLIPS TERRASSEBELÆGNING

DOLLE i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder monteres ved hjælp af de patenterede i-CLiPS by GRAD® skinner, hvor du blot klikker det valgte trægulv fast. Montagearbejdet er enkelt og hurtigt og du får en flot skruefri finish. Da i-CLiPS by GRAD® systemet altid skaber den samme afstand mellem brædderne skal du heller ikke tænke over symetrien. Afhængig af konstruktionen under vognen fastgøres monteringsskinnen med skruer eller direkte på overfladen.

Alt efter hvilken i-CLiPS by GRAD® belægning der vælges, anbefales mellem 50-60 CM i C/C afstand på konstruktionen under brædderne, og derfor på monteringsskinnen som brædderne klikkes på.

i-CLiPS by GRAD® systemet har op til 5 gange hurtigere monteringstid sammenlignet med traditionel montering med søm, skruer eller lignende, og efterlader desuden en skruefri overflade.

Vedligeholdelse af terrassen er minimal, og der kræves ingen kemisk behandling. Brædderne har en let buet overflade, som optimerer at vandet løber væk fra overfladen, og forhindrer svamp og mos i at trænge ind. Læs mere om vedligeholdelse i vores anbefaling til vedligeholdelse af varmebehandlet træ.

i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder kan nemt monteres på flere forskellige måder, hertil enten direkte på en eksisterende overflade eller en nybebygget terrassekonstruktion. Med justeringsfødder og det øvrige specialtilbehør kan du også bygge en hel konstruktion op med i-CLiPS by GRAD® systemet.

i-CLiPS by GRAD® kan bruges alle steder, når du ønsker et elegant og let monteret trægulv. i-CLiPS by GRAD® systemet er særligt velegnet til altaner eller overflader med betongulv, da monteringsskinnen med gummibånd nemt kan monteres direkte på overfladen.

Ingen af ​​vores træsorter kræver olie eller anden behandling efter montage, men ønsker du at den varme glød i træet skal bevares, eller genskabes, kan træet olieres umiddelbart efter montagen og derefter hvert år derefter. Læs mere om patinering og overfladebehandling her.

Da systemet stiller krav til, hvordan træet arbejder og fungerer, er det ikke alle træsorter, der egner sig til i-CLiPS by GRAD® systemetKontakt os for mere information eller ønsker om andre typer træ.

Afstanden mellem brædderne er 5 mm, og da plastclipsene er formonteret på i-CLiPS by GRAD® skinnen, sikres altid samme afstand mellem brædderne.


Ikon af I-clips trælister

Hemmeligheden er klipsene

Læs mere om i-CLiPS® systemet
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os
ikon med taleboble og spørgsmål

Få et tilbud her!

Få prisen nu