i-CLiPS by GRAD® terrasse

Terrassebrædder og belægning til din terrasse eller altan. Med i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder kan du montere stilfulde træbrædder med få klik, uden synlige skruer og med mulighed for nem afmontering. Træbrædderne fås i flere træsorter, bredder og længder, så du kan finde noget, der passer til netop dit projekt. Alle vores træbrædder er slidstærke og nøje udvalgt til det skandinaviske klima og vejrforhold. Læs mere om systemerne nedenfor.

Et patenteret og innovativt fæstningssystem

Terrassesystemet i-CLiPS by GRAD® består af en aluminiumsskinne med færdigmonterede plastikclips, og specialprofilerede træplader.

Systemerne er patenteret og udviklet af franske GRAD®, og har været testet i mange år. Systemerne bruges i dag i hele Europa, og der er installeret mere end 2 millioner m2.

Hemmeligheden er clipsene 

Plastclipsene er lavet af 100% genbrugsmateriale. Clipsene er fremstillet på GRAD®s egen fabrik i Frankrig, og opfylder naturligvis alle gældende krav og regler.

Nem og hurtig montering

Med det unikke system kan du spare tid og penge på monteringen af ​​dit terrassegulv. Monteringen går op til 5X hurtigere end normal montage, og du får en skruefri overflade, der samtidig er nem at skille ad. Da clipsene er formonteret på skinnen, er der også altid sikret det samme mellemrum mellem træpladerne.

Se montagevejledningen her.

Nem afmontering

Næsten lige så nemt som brædderne klikkes på clipsene, lige så nemt kan du skille dem ad igen. Skal du skifte brædde eller have adgang til noget under dit terrassegulv, så brug de medfølgende nøgler og træk brædderne nemt af.

Holdbart og vedligeholdelsesfrit træ

Hos DOLLE Nordic tilbyder vi kun holdbare og innovative træbrædder, der er nemme at vedligeholde. Vores træsorter er FSC®- eller PEFC-certificerede og specielt udvalgt til det nordiske klima. De er alle nemme at vedligeholde eller helt vedligeholdelsesfrie, og med den let buede overflade på selve planken løber vandet let af og forhindrer, at der kommer svamp og mos.


Træsorter 

Thermo fyr

Thermofyr er et miljøvenligt, certificeret (FSC) og holdbart træ – som ikke er trykimprægneret. Thermofyr er udelukkende behandlet med varme og damp, hvilket giver træet en unik holdbarhed og formstabilitet. Det færdige træprodukt er mere modstandsdygtigt over for råd og svampeangreb og er dermed et ideelt materiale at bruge som terrassebjælke. Holdbarheden er klassificeret i klasse 2 (EN 350) - testet til en holdbarhed på mere end 20 år.

Thermo ask

Thermoask har en flot mørkebrun glød og ældes smukt. Thermo Ask holder længere på grund af den specielle varmebehandling, der gør træet modstandsdygtigt over for råd og svamp. Varmebehandlingen giver formstabilitet og holdbarhed, så der ikke er behov for efterbehandling eller træbeskyttelse. Thermoask er et miljøvenligt, certificeret (FSC) og slidstærkt træ - som ikke er trykimprægneret. Holdbarheden er klassificeret i klasse 2 (EN 350) - testet til en holdbarhed på mere end 20 år.

MOSO® Bamboo

Bambus er et bæredygtigt materiale, fordi det er den hurtigst voksende plante i verden, der kan høstes efter kun 4-6 år. Roden af ​​bambus dør ikke, når træet fældes og dermed vokser det meget hurtigere end andre træer, der tager 50-100 år om at vokse. På grund af den hurtige vækst af bambus bruges hverken kemiske pesticider eller gødning. Derudover vil der kun være 20 % spild under fældning og produktion, mens det tal er oppe på omkring 80 % for almindelige træer.

MOSO Bamboo X-treme er certificeret som CO2 neutral og opfylder højeste holdbarhedsklasse 1. Bambusbrædder er næsten lige så hårde som stål og mindst lige så holdbare som tropisk hårdttræ. Bambusbrædderne er desuden brandsikre og kan derfor bruges i offentlige projekter. Bambusbrædder og beklædning opnår flammespredningsindeks klasse A i den amerikanske standard ASTM E84 og brandmodstandsklasse Bfl-s1 efter EN 13501-1.

Som med alle andre træmaterialer, der bruges udendørs, vil farven på bambus også ændre sig over tid, men farven kan vedligeholdes ved regelmæssig vedligeholdelse med olie. Overfladen skal hverken farves eller olieres og får med tiden en naturlig gråtone.Køb i-CLiPS by GRAD® terrasse

1. Vælg træsort 

2. Vælg monteringsskinne

3. Tilbehør til sammensætning af systemet


Referenceprojekter 


FAQ TIL I-CLIPS TERRASSEBELÆGNING

DOLLE i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder monteres ved hjælp af de patenterede i-CLiPS by GRAD® skinner, hvor du blot klikker det valgte trægulv fast. Montagearbejdet er enkelt og hurtigt og du får en flot skruefri finish. Da i-CLiPS by GRAD® systemet altid skaber den samme afstand mellem brædderne skal du heller ikke tænke over symetrien. Afhængig af konstruktionen under vognen fastgøres monteringsskinnen med skruer eller direkte på overfladen.

Alt efter hvilken i-CLiPS by GRAD® belægning der vælges, anbefales mellem 50-60 CM i C/C afstand på konstruktionen under brædderne, og derfor på monteringsskinnen som brædderne klikkes på.

i-CLiPS by GRAD® systemet har op til 5 gange hurtigere monteringstid sammenlignet med traditionel montering med søm, skruer eller lignende, og efterlader desuden en skruefri overflade.

Vedligeholdelse af terrassen er minimal, og der kræves ingen kemisk behandling. Brædderne har en let buet overflade, som optimerer at vandet løber væk fra overfladen, og forhindrer svamp og mos i at trænge ind. Læs mere om vedligeholdelse i vores anbefaling til vedligeholdelse af varmebehandlet træ.

i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder kan nemt monteres på flere forskellige måder, hertil enten direkte på en eksisterende overflade eller en nybebygget terrassekonstruktion. Med justeringsfødder og det øvrige specialtilbehør kan du også bygge en hel konstruktion op med i-CLiPS by GRAD® systemet.

i-CLiPS by GRAD® kan bruges alle steder, når du ønsker et elegant og let monteret trægulv. i-CLiPS by GRAD® systemet er særligt velegnet til altaner eller overflader med betongulv, da monteringsskinnen med gummibånd nemt kan monteres direkte på overfladen.

Ingen af ​​vores træsorter kræver olie eller anden behandling efter montage, men ønsker du at den varme glød i træet skal bevares, eller genskabes, kan træet olieres umiddelbart efter montagen og derefter hvert år derefter. Læs mere om patinering og overfladebehandling her.

Da systemet stiller krav til, hvordan træet arbejder og fungerer, er det ikke alle træsorter, der egner sig til i-CLiPS by GRAD® systemetKontakt os for mere information eller ønsker om andre typer træ.

Afstanden mellem brædderne er 5 mm, og da plastclipsene er formonteret på i-CLiPS by GRAD® skinnen, sikres altid samme afstand mellem brædderne.


Ikon af I-clips trælister

Hemmeligheden er klipsene

Læs mere om i-CLiPS® systemet
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os
ikon med taleboble og spørgsmål

Få et tilbud her!

Få prisen nu