Lofttrapper fra DOLLE har markedets bedste isolering

 Se vores anbefalinger til vedligeholdelse af vores produkter. Læs mere
Se denne udførelige video på opsætning af en ClickFIX 56 lofttrappe

Monteringsvideo - så nemt opsættes en ClickFIX 56

PlusArkitekterne har bygget en del rækkehuse i Aalborg Øst, og deres bygningskontruktør valgte DOLLE clickFIX lofttrapper grundet deres høje isoleringsevne. Det er en super dygtig tømmer fra firmaet Christian Rytter, som har sat lofttrapperne op. Her er han næsten færdig med opsætningen, og mangler kun at klikke det smarte gerigt på - som en flot afslutning på trappen.

PlusArkitekterne valgte DOLLE clickFIX 56

 

Reducér dit varmetab med op til 86% med en DOLLE clickFIX® lofttrappe

Lofftrapper af navnet DOLLE clickFIX® opfylder de høje energikrav på boligmarkedet i dag. De reducerer varmetabet op til 86 % sammenlignet med uisolerede lofttrapper. Der opstår minimale kuldebroer, fordi lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale og ikke en trækonstruktion. Vores energirigtige clickFIX lofttrapper opnår markedets bedste isoleringsværdi, og tilbyder derudover også en teknologi, der sørger for nem montage. Hvor clickFIX lofttrapperne oftest bruges indenfor, bruges de brandklassificerede lofttrapper til rum med specielle lovkrav, eksempelvis garagen.

En loftlem med trappe af navnet DOLLE clickFIX er markedets absolut mest unikke lofttrappeserie.

Testet vs. beregnet u-værdi

Hos DOLLE tester vi altid en u-værdi på hele bygningskomponenten og nøjes derfor ikke kun med en beregnet værdi. En beregnet værdi giver blot et estimat, kontra en testet værdi. Derudover tester vi ikke bare på ét punkt, men på hele produktet, og giver derfor det mest realistiske indblik i isoleringsevnen og varmetabet. >> Læs mere her

clickFIX® - nem montering og markedets bedste isolering

Med vores patenterede click-teknologi klikker du nemt din stige fast på karmen, det sparer dig tid! Montér derfor din loftlem med stige i 2 steps - fastgør karmen og klik din stige fast på karmen. Karmen er klar til at sætte op, og stigen er samlet - klar til at klikkes på - nemt, ikke? >> Læs mere her

Kvalitetslofttrapper fra DOLLE

Med fokus på høj kvalitet og funktionalitet har DOLLE skabt et sortiment, der opfylder din boligs behov. Vi tilbyder et bredt sortiment af lofttrapper, speciallofttrapper og brandklassificerede lofttrapper i forskellige modeller og størrelser. Vælg en danskproduceret loftlem med stige fra DOLLE, der sikrer kvalitet og komfort. Med DOLLEs kvalitetslofttrapper har vi fokus på høj kvalitet og funktionalitet, der giver adgang til den ekstra plads.  

Udnyt din plads i hjemmet med en lofttrappe

Der er mange ubenyttede kvadratmeter på loftet. Er pladsen træng er vores clickFIX 36 mini-serie lavet perfekt til at passe mellem spærrerne og der, hvor pladsen ellers er begrænset.

Vores mål er at skabe adgang til mere plads i dit hjem gennem produkter, der udnytter din ubenyttede plads i hjemmet bedst. Det er ganske kort vores vision at udnytte potentialet af din boligs kubikmeter.