Lofttrapperne er de mest lufttætte lofttrappe
- testet og godkendt

Med fokus på høj kvalitet og funktionalitet har DOLLE skabt et lofttrappe sortiment, der opfylder din boligs behov. Lofttrapperne er de mest lufttætte lofttrapper på markedet. Lemmens stærke kombination af sandwichplader med tætningsbånd og snaplås gør, at der kun slipper 200-250 liter luft fra loftet ud i timen. Tæthedskravet i DK/EN 12207 er hermed mere end opfyldt. Dette skal holdes op mod en standard lofttrappe med paskvillås, hvor der må påregnes et luftudslip på 1300 liter i timen. Varm luft slipper ud, og det bliver til mange penge på et år.

Lofttrapper med patenteret og bedste isoleringsværdi

Vores populære loftlemme med stige fås i et utal af varianter og med de nye patenterede clickFIX trapper får du både markedets bedste isoleringsværdi samt en tidsbesparende montage, hvilket giver en billigere løsning. clickFIX har ingen tunge løft ved montage (max 11kg), og kan dermed monteres af én person. Loftstrapperne er testet og godkendt jf. klasse 4, som isoleringsmæssigt er højeste standard.Se vores anbefalinger til vedligeholdelse af vores produkter. Læs mere
Se denne udførelige video på opsætning af en ClickFIX 56 lofttrappe

Monteringsvideo - så nemt opsættes en ClickFIX 56

PlusArkitekterne har bygget en del rækkehuse i Aalborg Øst, og deres bygningskontruktør valgte DOLLE clickFIX lofttrapper grundet deres høje isoleringsevne. Det er en super dygtig tømmer fra firmaet Christian Rytter, som har sætter lofttrapperne op. Her er han næsten færdig med opsætningen, og mangler kun at klikke det smarte gerigt på - som en flot afslutning på trappen.

PlusArkitekterne valgte DOLLE clickFIX 56