Gelænder

Med DOLLE gelændersystemer er det nemt at opgradere sikkerheden og stilen omkring din terrasse, trappe eller indgang til boligen med et gelænder i et stilrent, nordisk design. Vælg det gelænder, der passer bedst til dit hus, og gå hverken ned på kvalitet eller design.

Typer af gelændersystemer

Nordic gelændersystem

Nordic gelændersystem har et neutralt og stilfuldt design, som passer ind i den nordiske stil. Hvad enten du har brug for et nyt gelænder til terrassen eller om du vil øge sikkerheden omkring din trappe, er Nordic gelænderet for dig som ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet.

Prova Alu gelændersystem

DOLLE PROVA består af et udvalg af gelænderkomponenter så som fyldninger, gelændere eller gelænderstolper, som let kan kombineres indbyrdes, hvilket gør gelændersystemet både fleksibelt og alsidigt. Derudover er det ekstremt nemt og hurtigt at samle gelænderet.

PURE gelændersystem

PURE findes i tre farver: titanium, sort og hvid. Et smart gelænder med perfekt formede elementer af meget høj kvalitet og med rene og sofistikerede linjer. PURE er lavet i aluminium, som er et meget holdbart og ekstremt modstandsdygtigt materiale.

Harmony gelændersystem

Gelændersættet HARMONY er fremstillet i rustfrit stål og kan anvendes både ude og inde. Gelændersættet kan både væg- eller gulvmonteres og fås i 2 længder – 150 cm eller 250 cm. Med HARMONY får du et gelændersæt i højeste kvalitet.


Materialetyper

Hos DOLLE tilbyder vi flere forskellige gelændertyper.
Du kan læse meget mere om dem her under.

Rustfrit stål gelænder

Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten eller designet når du vælger et gelænder i rustfrit stål fra DOLLE. Det rustfaste stål er utrolig modstandsdygtigt og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Galvaniseret stål gelænder

Galvaniseret stål er optimal til det nordiske vejr, da det er robust og ekstremt vejrbestandigt. Det passer ligeledes godt til den nordiske stil. Vores galvanisrede stål er 100% vedligeholdelsesfrit og CE-mærket. 

Aluminiums gelænder

Aluminium er et meget holdbart og ekstremt modstandsdygtigt materiale. På trods af den lette vægt, har aluminium en meget høj styrke, er vejrbestandigt, og selvom det udsættes for høj UV-bestråling har det ingen indflydelse på materialet.

Glas gelænder

Glasfyldninger sikrer et frit udsyn, så du kan nyde dine omgivelser. Et gelændersystem med glasfyldinger giver en let, stilren og næsten svævende konstruktion. Glasfyldninger kan både bruges i et udendørs terrassemiljø og passer ligeledes flot til din indendørstrappe. Glasset fås i klar, mat og røgfarvet.


Har du brug for hjælp?

info@dolle.dk   |   Tlf. 99 53 53 53