Facadebeklædning

Med en unik facadebeklædning har du mulighed for at give dit hjem eller dit byggeprojekt et elegant udtryk. Facadebeklædning kan både bruges ved renovering og nybyggeri af huse, men også i forbindelse med fx garager, skure og overdækkede terrasser.

Hemmeligheden er i-CLiPS®

Facadebeklædning fra DOLLE Nordic består af en patenteret i-CLiPS® alu-skinne, udviklet af GRAD®, som gør konceptet helt særligt. Ved hjælp af systemets skinne fastgøres den valgte beklædning med kun få klik og uden brug af skruer og alt for meget værktøj. Resultatet er elegant, fordi du undgår synlige skruer og der skabes præcis afstand mellem beklædningslisterne.

Skruefri

Med i-CLiPS® klikkes beklædningen fast til en aluminiumsskinne, som automatisk sikrer den korrekte afstand mellem brædderne og efterlader en skruefri finish.

Nem & hurtig montage

Udover en skruefri finish, så er montagearbejdet også hurtigt og nemt. Først fastgøres de patenterede i-CLiPS® skinner, hvorefter den valgte beklædning let klikkes fast.


Træsorter

Thermo Fyr

Thermofyr er miljøvenligt, certificeret (FSC) og bæredygtigt træ – og ikke trykimprægneret. Thermofyr er udelukkende behandlet med varme og damp, som giver træet en enestående holdbarhed og formstabilitet. Det færdige træ produkt er mere resistent overfor råd og svampeangreb og er således et ideelt materiale til brug som udvendige facade. Holdbarheden er klassificeret i klasse 2 (EN 350) – testet til en holdbarhed på mere end 20 år. Facadebeklædningen kan brandbehandles. Læs mere om thermobehandlet træ

Thermo Ask

Thermo ask har en flot mørkebrun glød og patinerer flot. Thermo ask holder længere på grund af den specielle varmebehandling, der gør træet modstandsdygtigt overfor råd og svamp. Thermobehandling giver formstabilitet og holdbarhed, så der ikke er behov for efterbehandling eller træbeskyttelse. Thermoask er miljøvenligt, certificeret (FSC) og bæredygtigt træ – og ikke trykimprægneret. Holdbarheden er klassificeret i klasse 2 (EN 350) – testet til en holdbarhed på mere end 20 år. Læs mere om thermobehandlet træ.

Ceder

Cedertræ er et langtidsholdbart og har en smuk rødlig glød, som over tid patinerer til en flot lys sølvfarve. Cedertræ er fra naturens meget holdbart og resistent overfor svampeangreb. Træet er meget miljøvenligt (FSC) og træsorten er robust og klarer alt slags vejr uden hverken imprægnering eller efterbehandling.

Kebony

Kebony er miljøvenligt, certificeret (FSC) og bæredygtigt træ. Kebony træ har en dyb mørkebrun farve. Når træet udsættes for sol og regn udvikler træet en naturlig smuk sølvgrå patina. Teknologien bag Kebony er en miljøvenlig og patenteret træbehandlingsproces, som giver træets struktur en permanent ændring, som forbedrer træets egenskaber. Se mere om Kebony teknologien


Reference projekter


Vedligeholdelse og patinering

Her kan du læse mere om vores thermobehandlede træsorter og blive klogere på patineringen og behandling af træet. 


Brouchure of Dolle facade cladding

Facadebeklædnings folder

Download facadebeklædnings folder
Ikon af I-clips trælister

Hemmeligheden er i-CLiPS®

Læs mere om i-CLiPS® systemet
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os