Beklædning

Hos DOLLE har vi et bredt udvalg af forskellige former for træbeklædning – dette gælder både facadebeklædning samt terrassebrædder med nem terrasse opbygning. Så uanset om du er på udkig efter udvendig facadebeklædning eller en terrasse træ, så har vi et produkt, der passer til projektet.

Læs mere om de forskellige typer træbeklædning nedenfor.Facadebeklædning

Facadebeklædning fra DOLLE er baseret på det patenterede i-CLiPS by GRAD® system, som gør det til en helt unik form for udvendig listebeklædning. Ved hjælp af systemets skinne fastgøres den valgte facadebeklædning med kun få klik, og resultatet er vedligeholdelsesfrit facadebeklædning, hvor du undgår synlige skruer. Vores udvendig listebeklædning kommer i forskellige træsorter, og med i-CLiPS by GRAD® træbeklædning har du mulighed for at give dit hus et unikt og elegant udtryk.

Læs mere om i-CLiPS by GRAD® facadebeklædning

Terrasse træ

Vores sortiment byder også på terrassebrædder. Vores terrasse træ er igen baseret på det patenterede i-CLiPS by GRAD®-system på samme måde som vores facadebeklædning. Dette betyder, at du med vores i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder kan skabe en terrasse med nem klik-montering og helt uden synlige skruer. Vores terrasse træ kommer i forskellige træsorter, og fælles for vores i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder er, at du kan skabe en helt unik terrasse – find terrasse inspiration hos os.

Læs mere om i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder

i-CLiPS by GRAD® referencesager

Dolle Nordic A/S leverer i-CLiPS by GRAD® til spændende projekter i norden.
Her på siden kan du få et lille indblik i nogle af de sager, som har fået monteret i-CLiPS by GRAD® på enten facade eller terrassen.

Har du brug for et tilbud eller vejledning til dit projekt, så kontakt os på info@dolle.dk eller skriv dig op og få tilsendt prislisten her.

Se referencerne her