Beklædning

Hos DOLLE har vi et bredt udvalg af forskellige former for træbeklædning – dette gælder både facadebeklædning samt terrassebrædder med nem terrasse opbygning. Så uanset om du er på udkig efter udvendig facadebeklædning eller en terrasse træ, så har vi et produkt, der passer til projektet.

Læs mere om de forskellige typer træbeklædning nedenfor.

TYPER AF TRÆBEKLÆDNING

Facadebeklædning

Facadebeklædning fra DOLLE er baseret på det patenterede i-CLiPS® system, som gør det til en helt unik form for udvendig listebeklædning. Ved hjælp af systemets skinne fastgøres den valgte facadebeklædning med kun få klik, og resultatet er vedligeholdelsesfrit facadebeklædning, hvor du undgår synlige skruer. Vores udvendig listebeklædning kommer i forskellige træsorter, og med i-CLiPS® træbeklædning har du mulighed for at give dit hus et unikt og elegant udtryk.

Akustikpaneler

DOLLE akustikplader kan anvendes indendørs til enten akustik vægge eller et akustikloft. Vores vægpaneler tilfører både et unikt og flot udtryk i dit hjem, og vores akustikvægge eller et akustikloft forbedrer samtidig akustikken med op til 50%. Vores akustikloft og akustik væg fås i hele tre forskellige farver, og vores vægpaneler kan frit nedkortes og sammensættes efter behov. Brug vores akustik panel træ som vægbeklædning på enkelte vægge og lofter eller som akustikplader, der går igen som vægbeklædning og loftbeklædning i hele huset.

Terrasse træ

Foruden både facadebeklædning, akustikplader og indendørs lister til væg og listelofter, så byder vores sortiment også på terrassebrædder. Vores terrasse træ er igen baseret på det patenterede i-CLiPS®-system på samme måde som vores facadebeklædning og indendørs loftbeklædning og vægbeklædning. Dette betyder, at du med vores i-CLiPS® terrassebrædder kan skabe en terrasse med nem klik-montering og helt uden synlige skruer på din træterrasse. Vores terrasse træ kommer i forskellige træsorter, og fælles for vores i-CLiPS® terrassebrædder er, at du kan skabe en helt unik terrasse – find terrasse inspiration hos os.