Handelsbetingelser for køb på dolle.dk

 

Du kan handle hos os på alle tider af døgnet. Vi har åben i vores support og rådgivning mandag til fredag kl. 8.00 - 15.00.

Der pålægges ikke transaktionsgebyr ved betaling på dolle.dk

Når du bestiller på vores hjemmeside, modtager du en ordrebekræftelse på mail, på det du køber. Denne ordrebekræftelse skal du gemme, idet den kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation.

DOLLE Nordics webshop benytter NETS som betalingssystem. Al kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

Betalingsbeløbet bliver først trukket, når varerne sendes fra DOLLE Nordic A/S.

PRISER

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser ekskl. Grønland og Færøerne.

FRAGT

Alle varer sendes med Danske Fragtmænd. Der leveres med fragtbil i Danmark, dog ikke til Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer. Leveringspriserne er individuelle alt afhængt af produktet. Leveringsprisen er specificeret i ordreoversigten i check-out.

Produktkategorier

Fragtpris

Hylder, reservedele og tilbehør

95 kr.

Skunklemme, gelænder, børnegitter, reposgelænder og erstatningslemme

175 kr.

Hemsestiger og hemsetrapper

225 kr.

Lofttrapper

295 kr.

Onebox-trapper og akustikpaneler

445 kr.

Modultrapper og spiraltrapper

575 kr.

Pladsbesparende trapper

750 kr.

i-CLiPS® terrassebelægning

1.250 kr.LEVERING

Levering sker som kantstenslevering med Danske Fragtmænd. Leveringstiden er normal 2 - 3 dage fra bestillingsdatoen, medmindre andet er oplyst ved produktet. Vi leverer i hele landet ekskl. Grønland og Færøerne. Ønsker du leveret til Grønland eller Færøerne kontakt e-com@dolle.dk.

Ved bestilling acceptere du, at varen må stilles. Du kan også ringe eller skrive til os på tlf. 99 53 53 53 eller e-com@dolle.dk. Så kan vi aftale med fragtmanden, hvornår de må leveres.

Der kan ikke hentes varer direkte hos DOLLE Nordic A/S.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, prisfejl og udgåede eller udsolgte varer.

I det omfang der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, medfølger disse leverancen.

Der kan ikke leveres i weekenden eller på helligdage.