Persondatapolitik

Ved bestilling af produkter eller tilmeldelse gennem vores hjemmeside registrerer vi personlige oplysninger om dig, som følger den danske persondatalov og EU’s databeskyttelsesforordning. Nedenfor finder du oplysninger om vores persondatabehandling indsamlet på hjemmesiden.

 

Indsamling og anvendelse af personlige oplysninger

Når du køber et produkt på hjemmesiden eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrer vi oplysninger, som vi bruger til det formål at kunne levere den pågældende vare til dig. Der er derfor kun tale om identificerbare personoplysninger som navn, adresse, e-mail og mobilnummer. Din e-mailadresse anvendes kun i forbindelse med at sende dig en ordrebekræftelse og/eller nyhedsbreve, hvis du har givet tilladelse til dette. Som udgangspunkt opbevares oplysningerne i en periode på 5 år fra udgangen af det indeværende år, hvor aftalen er indgået.

 

Adgang til dine personlige oplysninger

Som kunde har du ret til at få indsigt i hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra og hvad vi anvender dem til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysningerne i henhold til reglerne i persondataloven. Du har endvidere ret til at få rettet urigtige oplysninger, som vi har liggende om dig, ligesom du ret til at få slettet alle dine personlige oplysninger fra vores database. Du skal blot sende os en e-mail e-com@dolle.dk, hvis du ønsker dette. Derudover kan du som kunde til enhver tid framelde dig nyhedsbrevene ved brug af afmeld linket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på ovenstående mail eller telefon 99 53 53 53.

 

Videregivelse af dine oplysninger til tredjemand

Som udgangspunkt videregiver eller sælger vi ikke dine personlige oplysninger til tredjemand. Det kan dog forekomme, at vi er nødsaget til at videregive dine oplysninger til DOLLE A/S i forbindelse med en direkte levering til dig fra vores produktion. Sker dette behandler vi og DOLLE A/S dine oplysninger fortro-ligt og kun med henblik på formålet om at levere den pågældende vare.

 

Sikkerhed

DOLLE Nordic behandler dine personoplysninger fortroligt og i forbindelse med betaling via hjemmesiden foregår kommunikationen mellem betalingssystemet og kortindehaveren via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikre, at uvedkommende ikke kan se de data der udveksles mellem betalingssystemet og kortindehaveren.

 

”BLIV KONTAKTET AF EN FORHANDLER” formularen

Når du udfylder formularen, accepterer du at DOLLE må kontakte dig for at booke et møde med dig.

DOLLE opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i at yde dig den service, der ligger i, at du kan høre nærmere om vores terrasser og terrassemiljøer. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid bede os slette dine oplysninger ved at kontakte os.