Persondatapolitik

Ved bestilling af produkter eller tilmeldelse gennem vores hjemmeside registrerer vi personlige oplysninger om dig, som følger den danske persondatalov og EU’s databeskyttelsesforordning. Nedenfor finder du oplysninger om vores persondatabehandling indsamlet på hjemmesiden.

Indsamling og anvendelse af personlige oplysninger

Når du køber et produkt på hjemmesiden eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrer vi oplysninger, som vi bruger til det formål at kunne levere den pågældende vare til dig. Der er derfor kun tale om identificerbare personoplysninger som navn, adresse, e-mail og mobilnummer. Din e-mailadresse anvendes kun i forbindelse med at sende dig en ordrebekræftelse og/eller nyhedsbreve, hvis du har givet tilladelse til dette. Som udgangspunkt opbevares oplysningerne i en periode på 5 år fra udgangen af det indeværende år, hvor aftalen er indgået.

Adgang til dine personlige oplysninger

Som kunde har du ret til at få indsigt i hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra og hvad vi anvender dem til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysningerne i henhold til reglerne i persondataloven. Du har endvidere ret til at få rettet urigtige oplysninger, som vi har liggende om dig, ligesom du ret til at få slettet alle dine personlige oplysninger fra vores database. Du skal blot sende os en e-mail e-com@dolle.dk, hvis du ønsker dette. Derudover kan du som kunde til enhver tid framelde dig nyhedsbrevene ved brug af afmeld linket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på ovenstående mail eller telefon 99 53 53 53.

Videregivelse af dine oplysninger til tredjemand

Som udgangspunkt videregiver eller sælger vi ikke dine personlige oplysninger til tredjemand. Det kan dog forekomme, at vi er nødsaget til at videregive dine oplysninger til DOLLE A/S i forbindelse med en direkte levering til dig fra vores produktion. Sker dette behandler vi og DOLLE A/S dine oplysninger fortro-ligt og kun med henblik på formålet om at levere den pågældende vare.

Sikkerhed

DOLLE Nordic behandler dine personoplysninger fortroligt og i forbindelse med betaling via hjemmesiden foregår kommunikationen mellem betalingssystemet og kortindehaveren via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikre, at uvedkommende ikke kan se de data der udveksles mellem betalingssystemet og kortindehaveren.

 

Cookie politik

Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

Cookies

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 12 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 12 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link:http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

Hvad bruges cookies til på vores websites?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os.

 

Tilmelding til vores Nyhedsmail


Når du udfylder formularen og trykker ”TILMELD”, giver du samtykke til, at DOLLE må sende dig nyhedsbreve med gode tilbud og spændende nyheder.

DOLLE opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra DOLLE ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.


”BOOK ET MØDE” formularen

Når du udfylder formularen, accepterer du at DOLLE må kontakte dig for at booke et møde med dig.

DOLLE opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i at yde dig den service, der ligger i, at du kan høre nærmere om vores terrasser og terrassemiljøer. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid bede os slette dine oplysninger ved at kontakte os.