i-CLiPS®

Kan bruges ude og inde til...

Terrasse

Med i-CLiPS® er det nemt og hurtigt at montere terrassebelægning uden synlige skruer.

Vælg mellem forskellige træsorter.

Facadebeklædning

Med en unik facadebeklædning har du mulighed for at give dit hjem eller dit byggeprojekt et elegant udtryk. Beklædningen klikkes let på ved hjælp af i-CLiPS® systemet.

Listevæg & listeloft

Elegante listelofter og vægge i flot egetræsfiner er med til at skabe et fantastisk udtryk i et rum og det forbedrer tilmed akustikken.


Fordelene ved i-CLiPS®

Hurtig og nem montage

Udover en skruefri finish, så er montagearbejdet også hurtigt og nemt. Først fastgøres de patenterede i-CLiPS® skinner, hvorefter den valgte beklædning let klikkes fast.

Skruefri finish

Den helt skruefrie overflade giver et meget smukt finish. Konstruktionen er et patenteret notsystem, hvor belægning eller beklædning klikkes på ved et hurtigt tryk.

Ét klik og det sidder fast.

Let afmontering

Terrassebrædderne kan let afmonteres ved hjælp af specialnøgler. Dette giver mulighed for at rense en eventuel afløbsbrønd – eller skulle man tabe noget ned mellem brædderne, er det let at fjerne belægningen.

i-CLiPS® udviklet af GRAD®

GRAD® er en del af BURGER & Cie industrikoncernen, en 150 år gammel familieejet virksomhed med anerkendt ekspertise inden for træværk, rammer, aluminiumsskinner og plastindsprøjtning.

GRAD® er specialiseret i udformning og fremstilling af innovative fastgørelsessystemer til beklædning, belægning og andre applikationer. Dette holdbare system giver mulighed for usynlig fastgørelse (ingen synlige skruer), nem og hurtig installation (brædderne er fastgjort på alu-skinner med præmonterede clips), nem vedligeholdelse (brædderne kan fjernes med specifikke afmonteringsnøgler) og uendelige muligheder med hensyn til design takket være clipssystemet.