i-CLiPS by GRAD®

i-CLiPS by GRAD® er et unikt og smart kliksystem, der er velegnet til både profesionelle samt private.

i-CLiPS by GRAD® systemet er især kendetegnet ved let og hurtig montering, samtidig med at det giver et simpelt og flot finish uden synlige skruer. Du kan anvende kan i-CLiPS by GRAD® til alle former for beklædning og overflader - især som terrassebeklædning og facadebeklædning.
Anvend i-CLiPS by GRAD® til

Terrasse

Med i-CLiPS by GRAD® terrassebrædder og belægning til din terrasse eller altan er det nemt og hurtigt at montere en simpel terrassebelægning uden synlige skruer - blot med få klik. 

Vælg mellem forskellige træsorter.

Facadebeklædning

Med en unik facadebeklædning har du mulighed for at give dit hjem eller dit byggeprojekt et elegant udtryk med en skruefri overflade på både lodret og vandret facadebeklædning.

Beklædningen klikkes let på med i-CLiPS by GRAD® systemet.


Fordelene ved i-CLiPS by GRAD®

Hurtig og nem montage

Udover en skruefri finish, så er montagearbejdet også hurtigt og nemt. Først fastgøres de patenterede i-CLiPS by GRAD® skinner, hvorefter den valgte beklædning let klikkes fast.

Montagevejledninger

Skruefri finish

Den helt skruefrie overflade giver et meget smukt finish. Konstruktionen er et patenteret notsystem, hvor belægning eller beklædning klikkes på ved et hurtigt tryk.

Ét klik og det sidder fast.

Let afmontering

Terrassebrædderne kan let afmonteres ved hjælp af specialnøgler. Dette giver mulighed for at rense en eventuel afløbsbrønd – eller skulle man tabe noget ned mellem brædderne, er det let at fjerne belægningen.

i-CLiPS by GRAD® udviklet af GRAD®

GRAD® er en del af BURGER & Cie industrikoncernen, en 150 år gammel familieejet virksomhed med anerkendt ekspertise inden for træværk, rammer, aluminiumsskinner og plastindsprøjtning.

GRAD® er specialiseret i udformning og fremstilling af innovative fastgørelsessystemer til beklædning, belægning og andre applikationer. Dette holdbare system giver mulighed for usynlig fastgørelse (ingen synlige skruer), nem og hurtig installation (brædderne er fastgjort på alu-skinner med præmonterede clips), nem vedligeholdelse (brædderne kan fjernes med specifikke afmonteringsnøgler) og uendelige muligheder med hensyn til design takket være clipssystemet.


FAQ

i-CLiPS by GRAD® kan bruges til alle former for beklædning og overflader, men det mest almindelige anvendelsesområder er; terrassebeklædning og facadebeklædning samt inde til liste- vægge og lofter. Det kunne dog også være beklædning af blomsterkasser, møbler, bardiske og meget mere.

Det afhænger selvfølgelig af overflade, type og behov for tilpasninger men på en terrasse estimeres montagetiden til at kunne reduceres med 50% sammenlignet med almindelig skruemontering.

Ja. Ved hjælp af et sæt specialdesignede nøgler kan brædderne let afmonteres, som hverken skader den øverste overflade eller nedre struktur. Dette gør brædderne nemme at udskifte, og samtidig giver det mulighed for at rense en eventuel afløbsbrønd eller hente tabte genstande under en eventuel terrasse. På facaden, loftet eller væggen kunne det være adgang til teknik eller vvs bagved beklædningen.

Nej. Clipsene er allerede sat på det rigtige sted på i-CLiPS® skinnerne, så når du klikker beklædningen på, er det allerede justeret, og mellemrummene mellem brædderne er lige store overalt.

Til i-CLiPS by GRAD® systemet kan der anvendes en lang række træsorter og typer. Se vores standardtyper på produktsiderne længere oppe. Da systemet stiller krav til hvor meget træet arbejder, er det dog ikke alle træsorter der er egnet – kontakt os endelig for mere information eller ønsker om andre typer.

i-CLiPS by GRAD® er udviklet af GRAD®, som er en del af den franske BURGER & Cie industrikoncernen – en 150 år gammel familieejet virksomhed med anerkendt ekspertise inden for træværk, rammer, aluminiumsskinner og plastindsprøjtning. 

GRAD® er specialiseret i udformning og fremstilling af innovative fastgørelsessystemer til beklædning, belægning og andre applikationer. Systemet blev lanceret i 2006 og siden da er mere end 1.500.000 m2 belægning monteres med det unikke system.

Montagearbejdet er hurtigt og nemt. Først fastgøres de patenterede i-CLiPS by GRAD® skinner, hvorefter den valgte beklædning let klikkes fast. Udover en nem montage, så har i-CLiPS by GRAD® en skruefri og ensartet overflade, som giver en flot finish. På grund af de præmonteret clips er afstanden mellem brædderne eller listerne altid den samme.

Først fastgøres de patenterede i-CLiPS by GRAD® skinner med præmonteret clips på overfladen. Da de er 2 meter lange, er de nemme at montere og styre, så afstanden bliver ensartet. Herefter klikkes beklædningen på ved et hurtigt tryk – ét klik og det sidder fast.

Ja. Med det helt rigtige udstyr kan i-CLiPS® skinnerne let skæres til, så de passer til lige præcis dit projekt.

Ja. Det er muligt at kombinere forskellige typer materialer, og vi kan designe i-CLiPS by GRAD® skinner, der opfylder specifikke krav. Derudover er systemet i øjeblikket kompatibelt med over 20 forskellige overfladematerialer. Dette muliggør, at du kan skabe helt unikke projekter - enten ude eller inde.

Nej. For at fræse den unikke profil, kræves patenteret specialudstyr som er specifikt designet til systemet.