Terrasse

Med DOLLEs modulterrasser og terrassebelægning har du mulighed for at skabe den terrasse eller altan du drømmer om. Vi har samarbejdspartnere i hele landet, som har stor erfarring med DOLLE terrassen. De står klar til at rådgive og hjælpe dig med dit kommende terrasseprojekt. 

Se mere om DOLLEs modulterrasser eller terrassebelægning

Modulterrasser

 

Modulterrassen er til huse med høj kælder/stue, skrånende grund eller standard terrasse i jordniveau. Vores modulterrasser er udført i flotte stålkontruktioner - som alle er CE-mærket. Vores dygtige samarbejdspartnere står klar til at hjælpe dig i mål med din nye terrasse.

 

Terrassebelægning

Ved hjælp af i-clips systemets skinne fastgøres den valgte belægning med kun få klik og uden brug af skruer og alt for meget værktøj. Resultatet er elegant, fordi du undgår synlige skruer og der skabes præcis afstand mellem terrassebrædderne. Vælg mellem flere farver og materialer.


Prøv vores prisberegner til modulterrasser

Tegn din modulterrasse så den passer 100% til dine ønsker og behov. Ønsker du hjælp, så kan du blive kontaktet af én af vores forhandler, klik her og udfyld formularen. Så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

 

Design din modulterrasse

Prøv vores i-clips terrasse beregner

Tegn din terrasse, så den passer dig bedst. Ved at klikke på "Projekt i detaljer" får du en liste med hvor mange pakker du skal bruge af hvert produkt. Her efter kan du lægge det i kurven inde på vores webshop.

 

Design din terrasse


Ikon med taleboble og smiley

Reference kunder

Hør andre kunders historie
Ikon med en hånd der holder en skruetrækker

Vedligeholdelse af terasser

Læs om vedligeholdelse og rengøring
Ikon af I-clips trælister

Hemmeligheden er i-CLiPS®

Læs mere om i-CLiPS® systemet