CoreOne ved Ikast

CoreOne og 2-connect voksede i 2015 ud af deres daværende lokaler og i samarbejde med byggefirmaet Kjær4you blev der tegnet og udviklet nyt domicil i Ikast ud til motorvejen. De ønskede et nyt og mere moderne hovedkontor med plads til vækst.

Bygningen er opført i sort beton og stål og med facadebeklædning i thermo ask ved bygningens indgangsparti. Bygningen passer til både 2-Connect og CoreOne's profiler, hvor der er kontorfaciliteter og showroom i 2 etager på ialt 800 kvm.

TELEFONNUMMER
99 53 53 53

MAIL
info@dolle.dk


Thermo Ask


Thermo askens dybe mørkebrune farve fra DOLLE Nordic A/S passer flot til de rå betonoverflader og vil med tiden patinere flot, hvor træet bliver nærmest sølvgråt.

Facadebeklædning til projekter som disse er med til at skabe et nyt udtryk til en ellers stor bygning med store overflader.
Læs mere om thermobehandlet træ her.

Tidsbesparende montering


Facadebeklædningen er nemt monteret ved hjælp af vores patenterede i-CLiPS by GRAD® system, hvor man undgår synlige skruer og får en ensartet afstand mellem listerne.

Clipsene er monteret fra fabrikken og sikrer dermed en præcis og symmetrisk afstand mellem brædderne. Det er også nemt at skille ad og/eller udskifte brædder, hvis det er nødvendigt.

Se flere referenceprojekter her


Ikon af I-clips trælister

Hemmeligheden er klipsene

Læs mere om i-CLiPS® systemet
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os
ikon med taleboble og spørgsmål

Få et tilbud her!

Få prisen nu