Terrasseløsning med flot glas gelænder

47.365,00 DKK

Høj terrasse til boliger med høj stueplan

Denne færdige terrasseløsning er med komplet stålkonstruktion der kan blive på til 1 meter høj. Terrassen måler 6,1 m x 2,5 m så altså 15,25 m2. Til den komplette terrasse hører det elegante gelænder i klar glas. Glasværnet sikrer det frie udsyn til haven og giver hele terrassen en meget fin elegance og lethed. Gelænderstolperne er galvaniseret, fyldningerne i hærdet og lamineret glas. Gelænderet afsluttes af en fin træhåndliste i jatoba træ, således gelænderet stål ikke kun skaber sikkerhed og tryghed ved de hævede terrasser, men også giver et smukt samlet udtryk. Gelænderet er 100 % vedligeholdelsesfrit og overholder det gældende byggereglement i Danmark.

Prisen indeholder den komplette stålkonstruktion og det bærende trykimprægneret spærtræ, men du skal selve vælge den belægning til terrassen, som du ønsker. Har du brug for en højere terrasse, så tøv ikke med at ringe til os. Tlf (+45)99535353 

Passer målene her ikke til dit projekt – så har lavet en nem terrasse prisberegner, hvor du kan tegne terrassen med præcis dine mål og materialer. 

Terrassen er et vigtigt element til huset  

Forbind dit hus med en terrasse også selvom huset ligger højere end haven. Til et hus i dag skal der være plads til udeliv og en dejlig terrasse. Hvor aftensmaden kan indtages og grillen kan tændes. De mange flotte murermestervillaer har ofte en høj kælder, hvor en terrasse fra DOLLE vil passe rigtig flot til og løse udfordringerne med niveauforskel. Terrasseløsningen fra DOLLE er opbygget i moduler, som giver en simplere montage. Vi har gjort det både lettere og billigere for dig.

Belægningen til din terrasse – vælger du selv!

Med DOLLEs i-CLiPS terrassebelægning sparer du ikke bare tid på montagen, men helt uden skruer og propning får du en unikt skruefri finish. Belægningen monteres på clips, hvorfor montagen er usynlig fra toppen. i-CLiPS er ca. 5x hurtigere at montere, end traditionelle belægningstyper og montage. Vælg mellem 3 trætyper, eller 2 farver komposit. Alle typer er nemme at vedligeholde, og med en special udformning på træet, løber vandet nemt væk fra din terrasse. Læs mere her 

Udendørstrappe til terrassen

Tilhørende trapper til terrasseløsningen DOLLE Gardentop udendørstrappe, der kan føre fra terrassen og ned i haven eller gårdhaven, kan ligeledes tilkøbes efter præcise mål.

 Vil du se terrassen med trappe, så se vores smarte tegneprogram.

Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Terrasseløsning med flot glas gelænder
Vare-nr. 979903