Hemsestige i hvid 2-delt med 10 trin

1.695,00 DKK

MAKSIMER DINE RUM OG SKAB ADGANG TIL OPBEVARINGSRUM ELLER HEMS 

Hemsestigen kan skabe adgang til en hems i børneværelset eller i sommerhuset, hvor der er brug for ekstra sovepladser. Eller hvis du har højt til loftet - så kan du få adgang til opbevaringsplads højere oppe. Her kan du opbevare kufferter, kasser med vintertøj osv. Vi, DOLLE, tænker i kvadratmeter snarere end i kubikmeter, og vi er dedikerede til at udvikle produkter, der bringer hjemmets ubenyttede plads i spil. Og vi har gjort det siden 1952 med vores lofttrapper.

Hemsestige i hvid

Stigen har 10 trin og er hvidmalet. Stigens vange er af fyrretræ, mens trinene er lavet af bøg – du vil kunne ane træstrukturen under malingen. Maksimal installationshøjde er 245 cm som defineret i brugsanvisning. Stigen er delt i to (2 x 5 trin), så den er optimeret til pladsbesparelse, også når den ikke er i brug. Eller der kan tilkøbes glidebeslag således stigen kan skubbes helt ind til væggen, når den ikke er i brug. Beslaget monteres på stigen og kanten af hemsen. 

Vær opmærksom på at trappen leveres 2-delt, og at man selv skal samle den. Andre stiger fra DOLLE kommer normalt samlet i et stykke. Stigen er nem at samle, se montagevejledningen som følger med stigen, eller du kan se den her. 

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Hemsestige i hvid 2-delt med 10 trin
Type Ligeløbstrappe
DB Nummer 2070959
Vare-nr. 1076450
Etagehøjde Max. 245 cm
Antal trin 10
Tykkelse (Trin) 17,5 mm
Dybde (Trin) 83 mm
Bredde (Trin) 383 mm
Materiale (Trin) Bøg
Materiale (Vanger) Fyr
Tykkelse (Vanger) 21 mm
Dybde (Vanger) 83,4 mm
Trappe brede uden gelænder 400 mm

Opstillings eksempel