Børnesikring

Få ekstra tryghed og øg sikkerheden ved din trappe. Med børnelister, ekstra baluster og sikkerhedsgitter fra DOLLE.


Se hele udvalget af børnesikring


Sikkerhedsgitter / Børnegitter

DOLLE tilbyder to justerbare sikkerhedsgitre til trapper eller døråbninger: PIA og LARS.

PIA sikkerhedsgitteret er lavet af massivt træ og kan justeres i bredden fra 75,6 til 110,4 cm. Det er nemt at rengøre og montere, og giver ro i sindet, da det holder de mindste i familien sikkert væk fra trappen.

LARS sikkerhedsgitteret er fremstillet af grålakeret metal og har også justerbar bredde fra 74,4 til 113 cm. Det er holdbart og nemt at rengøre.

Begge gitre er vægmonterede og nemme at håndtere - de kan åbnes fra begge sider med blot én hånd. TÜV-GS sikkerhedstestet og opfylder kravene i henhold til EN 1930:2011. Vælg det sikkerhedsgitter, der passer bedst til dine behov for at sikre dine børn og undgå uheld på trappen.


Ekstra baluster

For at forbedre sikkerheden kan du tilføje ekstra balustre på din trappe, der forhindrer børn i at kravle ud mellem stolperne.

Til DALLAS trappen kan der ligeledes købes et balustersæt. Dette reducerer afstanden fra 13,2 til 5,4 cm mellem balustrene.

Ekstra baluster til andre trapper
Ønsker man en mindre afstand mellem balustrene på vores andre trapper - såsom DUBLIN, FRANKFURT, HAMBURG, SYDNEY og DUBAI – kan det vælges når man konfigurerer trappen. Her vælges blot gelændervarianten Classic 3 eller Classic 4.

Hvad er balustre?
Balustre er de lodrette stolper, der bærer håndlisten og er monteret i trin, gulv og repos på trappen.


Børnelister

Skab en sikker trappe med vores nemt monterbare børnelister. Så forhindrer du effektivt børn i at kravle ud mellem trinnene, hvilket giver ekstra tryghed for både små og store. Listerne er lavet af metal og pulverlakeret.

Montering
Installationen går som en leg - skruer er inkluderet i pakken, så du hurtigt kan montere børnelisterne under hvert trin af din trappe. Børnelisterne kan tilføjes når du ønsker, og kan derfor tilkøbes på et senere tidspunkt, så du kan forbedre sikkerheden for de små, når du har brug for det.

Vælg den rigtige pakke
Børnelisterne kan købes til vores modultrapper og spindeltrapper.

For ligeløbstrapper med 10 og 11 trin (inkl. DALLAS kvartsving) anbefales 20 stk. børnelister. Har man 12 trin eller mere, eller en kvartsvingstrappe (ekskl. DALLAS) anbefales 30 stk. børnelister. Desuden har vi også et sæt til Calgary og Montréal spindeltrapperne med 12 stk. børnelister.

Så gør din trappe mere børnesikker i dag med vores stilfulde og let monterbare børnelister. Vælg den farve og pakkestørrelse, der passer bedst til din trappe, og få ro i sindet, velvidende at du har taget ekstra forholdsregler for dine børn.