DOLLE Terrasse i Nibe hos Carina & Jesper

Læs hvorfor Jesper og Carina købte en DOLLE terrasse, om deres overvejelser i forbindelse med købet samt om monteringen.

 

Vi havde i mange år savnet en terrasse, så vi kunne få mere glæde af vores fantastiske udsigt, men vidste at det var rigtig dyrt at få den lavet. Vi så en annonce for DOLLE terrassen, som pludselig gjorde det muligt at få en terrasse uden det koster en bondegård. Terrassen er modulopbygget, og den passer til vores skrående grund, og vi skulle ikke tænke på holdbarhed, styrke, det er der andre der har sikret sig.

 

HVORDAN GIK VALGET AF DESIGNET?
Der var mange typer gelænder-designs og flere typer gulvbelægning, så vi fandt et gulv af Cumura, som har et flot rødbrunt skær, der passer godt til vores hus og et gelænder der ligeledes passer i stilen.

 

HVORDAN HAR DET VÆRET AT MONTERE TERRASSEN?
Vi har været to til at montere, og det er gået meget nemmere end forventet. Der er en udførlig monteringsvejledning med og så er ALT med i kassen. Dvs. vi skal ikke bruge tid på at hente skruer og søm, det hele er med. Vi har brugt 3 dage på at lave den, og det er gået ganske nemt.Nu kan vi blot nyde sommeren på terrassen. På den anden terrasse gik solen tidlig ned, så vi ser frem til at bruge flere timer på terrassen, og glæder os til at nyde udsigten.

 

DET ENESTE JEG ER TRÆT AF, ER AT VI FØRST NU FÅR DENNE TERRASSE, OG SOM EN SIDEGEVINST HØJNER DEN OGSÅ HUSETS VÆRDI.

 

Terrassen er 3,7m x 4,9 m med Cumura hård træ, som er ét af de bedste kvaliteter vi har. Ligeledes er der monteret en lækker træhåndliste på gelænderet. 


Ikon prisberegner

Tegn din terrasse

Prøv konfiguratoren

Se modulterrasser

Se forskellige modulterrasser
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os