Gelænder forlængersæt PS81

1.376,00 DKK

Gelændersystem i stilrent design til udendørs og udendørs brug

BYG VIDERE PÅ PROVA ALU GELÆNDERET MED FORLÆNGERSÆTTET FRA DOLLE.

Prova Alu forlængersæt fra DOLLE anvendes når Prova Alu gelænderet skal forlænges. Prova Alu gelænderet fra DOLLE er enkelt og stilrent, og passer på grund af det rustfrie stål både til indendørs- og udendørsbrug. Gelænderets blanke aluminiumsdele er anodiserede og de grå aluminiumsdele er kromatiserede og pulverlakerede, hvilket giver den optimale vejrbestandighed, som passer til det nordiske vejr. Det simple og stilrene design gør også, at Prova Alu er et optimalt valg til indendørs brug. Du kan også selv vælge mellem tre forskellige håndlister i fyr, lakeret bøg eller aluminium.

Gelændersystem til indendørs og udendørs brug

Gelænderet kan monteres både lodret og vandret, hvilket gør at Prova Alu gelænderet kan bruges om det så er til trappen, altanen, balkonen eller terrassen. Et gelænder øger sikkerheden i og omkring hjemmet, og øger derfor også værdien af din bolig. Prova Alu er med til at sørge for sikkerheden omkring din terrasse eller trappe uden at du behøver at gå på kompromis med design.

Prova Alu forlængersæt fra DOLLE anvendes sammen med DOLLE Prova Alu startsæt. Forlængersættet indeholder en stolpe, en håndliste og en fyldning og er produceret af eloxeret aluminium og af rustfrit stål.

Prova Alu gelænderets overflader holdes blanke ved rengøring med jævne mellemrum (Brug mildt rengøringsmiddel eller autoshampoo). Se vedligeholdelses vejledning

 

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Gelænder forlængersæt PS81
Material aluminium
DB/TUN-nr. 1473535
Vare-nr. 796192