Reolsystemer

Vores MAXX reolsystem kombinerer design og funktion. Systemet har en flot design finish, fremstår både minimalistisk og tidløst og passer ind i ethvert moderne hjem. Foruden at være et dekorativt designelement i hjemmet, så giver MAXX en masse udstillings- og opbevaringsmuligheder. Reolsystemets konstruktion er modulær, og dette betyder, at reolsystemet kan fås med mange forskellige typer konstruktioner, når det kommer til antal rum i både højden og bredden. Derudover fås systemet med reolstel i enten træ eller stål samt hylder i enten sort eller hvid. Mulighederne er uendelige, og der findes derfor et reolsystem, der kan passe til lige præcis dine behov og din indretningsstil.

Du kan enten vælge ét af vores færdige kits eller selv designe dit eget reolsystem helt fra bunden – se hvordan nedenfor.

Se hele udvalget af reolsystemer


Vælg et færdigt kit

Slip for designprocessen og vælg ét af vores færdige kits. Vores udvalg af kits kommer i forskellige konstruktioner, og du frit kan vælge mellem et reolstel i enten træ eller stål samt hylder i enten sort eller hvid. Alle kits kommer inkl. nivelleringsfødder og leveres usamlet.


Design-selv dit eget reolsystem

Med vores MAXX reolsystem har du også mulighed for at dykke helt ned i designprocessen og selv beslutte præcis, hvordan dit reolsystem skal opbygges og designes. Du bestemmer selv antal rum i både højden og bredden, og du kan frit vælge mellem reolstel i enten træ eller stål samt hylder i enten sort eller hvid. Med andre ord, så er både konstruktion og design helt op til dig, og mulighederne er uendelige.

Følg vores 4-trins guide nedenfor.

1. Vælg antal rum

Først skal du beslutte dig for, hvordan din reolkonstruktion skal se ud. Måske du ønsker at lave et simpelt reolsystem med kun 3 rum eller et større reolsystem med hele 24 rum?

2. Vælg reolstel

Når du har besluttet dig for den ønskede reolkonstruktion, er det tid til at vælge, om dit reolstel skal være fremstillet af træ eller stål.

Reolstel i træ
- Massiv FSC®-certificeret ask
- Beklædt med melamin
- Måler 328 x 326 x 28 mm

Reolstel i stål
- Pulverlakeret stål
- Fås i sort og stengrå
- Måler 328 x 326 x 30 mm

Antallet af reolstel bestemmes af, hvordan du ønsker, at din reolkonstruktion skal se ud. Det vil altså sige, at hvis du ønsker et reolsystem bestående af 3 rum i bredden og 3 rum i højden (9 rum i alt), så skal der bruges 12 stk. reolstel i alt.

3. Vælg hylder

Når du har besluttet dig for det ønskede reolstel, skal du vælge, hvilke hylder dit reolsystem skal bestå af. Vores sortiment byder både på almindelige hylder i sort og hvid samt en hjørnehylde i hvid.

Hjørnehylden kommer i én standardstørrelse og monteres mellem to andre MAXX reolkonstruktioner for at skabe en hjørneløsning. De almindelige hylder kommer i to forskellige størrelser (L og XL), og du skal foruden farve beslutte, hvor mange af hver størrelse, du har behov for til din konstruktion. XL-versionen er beregnet til én af de to ender i en vandret hylderække, og reglen er, at der skal bruges én XL-hylde pr. antal lodrette hylderækker. De resterende hylder skal bestå af almindelige L-hylder.

4. Vælg fødder

Du kan frit vælge, om du vil tilføje nivelleringsfødder til dit MAXX reolsystem, hvis du ønsker at kompensere for ujævne gulve. Nivelleringsfødderne fås i både grå og sort.Start din designproces her


Montering

Monteringen af dit MAXX reolsystem er simpel og sker ved hjælp af vores monteringssæt, som let forbinder dine hylder med dit reolstel. Du kan med fordel tilføje et vinkelbeslag for at fastgøre dit reolsystem til væggen. Vinkelbeslaget anbefales, hvis dit MAXX reolsystem har en højde på mere end 3 hylderum.

Vælg et monteringssæt, der passer til dit valgte reolstel i enten træ eller stål.Monteringssæt til stålreolstel

7 stk. hyldeforbindere og 18 skruer

Fås i sort og hvid

Til din reolkonstruktion i stål skal du bruge 2 stk. hyldeforbindere pr. hylde samt 4 stk. skruer pr. reolstelMonteringssæt til træreolstel

16 stk. hyldeforbindere

Fås i sort og hvid

Til din reolkonstruktion i træ skal du bruge 2 stk. hyldeforbindere pr. hylde samt 4 stk. hyldeforbindere pr. reolstel


Få inspiration til dit projekt