DOLLE TOPhatch

976,00 DKK

Topkarm til lofttrappe - DOLLE TOPhatch består af en topkarm og et toplåg.

DOLLE’s topkarm holder isoleringen på plads og monteres direkte på en eksisterende eller helt ny lofttrappe. Topkarmen holder på den ekstra isolering, der skal til for at leve op til det nye Bygningsreglement i 2020 – hvor der skal være 500 mm mineraluldsisolering på loftet. Også snavs og støv holdes væk fra lofttrappelemmen med den forhøjede karm.

DOLLE tilbyder sammen med topkarmen et tophatch låg der er formstøbt i det isolerende materiale EPS. Denne løsning er en nem og effektiv måde, at forbedre isoleringen på alle lofttrapper og undgå kuldebroer ved lofttrappen.

Topkarmen leveres usamlet for at lette montagen. Der medfølger lim og skruer, som skal benyttes ved montagen. Topkarmen limes direkte på lofttrappen for at få en lufttæt samling. Topkarmen leveres med ekstra trin, der påmonteres indvendig i karmen, således at det fortsat er let at træde op på loftet.

Kombineres topkarm og låg med den nyudviklede lofttrappe fra DOLLE - clickFIX thermo - kommer løsningen ned på den revolutionerende u-værdi på kun 0,15 W/m2K. Det er en ordinær lav u-værdi i forhold til hele markedet for lofttrapper. Se vores testrapport her

Den 400 mm høje karm kan monteres på DOLLE clickFIX® 56 lofttrappe og DOLLE clickFIX® 76 lofttrappe. Ved at sætte topkarm og låg ovenpå DOLLE clickFIX® 76 opnås en U-værdi på 0,21 W/m2*K. Se vores testrapport her.

 

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn DOLLE TOPhatch
DB/TUN-nr. 1947360
Vare-nr. 707475