Villa i Näsby Park, Sverige


Den stilfulde arkitekttegnede Villa i Näsby Park, Stockholm, har fået smukt facadebeklædning i thermo ask af i-CLiPS by GRAD® fra Dolle Nordic A/S.

Beklædningen er lodret opbygget og der er blevet leveret 5000 m træ, svarende til 250 m2. Thermo ask beklædningen har en flot mørkebrun glød, som over tid patinerer smukt og efterlader træet sølvgrå. Thermo ask holder længere, grundet varmebehandlingen af træet, der gør det modstandsdygtigt.

TELEFONNUMMER
99 53 53 53

MAIL
info@dolle.dk


Facadebeklædning


Facadebeklædning fra i-CLiPS by GRAD® skaber et eksklusivt udtryk og beskytter dit byggeprojekt mod vejr og vind. Det er også muligt at anvende indendørs og ved fugtige miljøer såsom saunaer. Læs mere om i-CLiPS by GRAD® her.

i-CLiPS by GRAD® beklædning


i-CLiPS by GRAD® facadebeklædningen kan fås i mange smukke træsorter, og med profiler der passer til netop dit projekt. Vores træsorter er alle FSC®- eller PEFC-certificerede og specielt tilpasset det nordiske klima.

Fælles for alle overfladerne med i-CLiPS by GRAD® er det enestående kliksystem, der giver et slutresultat uden synlige skruer.Se flere referenceprojekter herIkon af I-clips trælister

Hemmeligheden er klipsene

Læs mere om i-CLiPS® systemet
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os
ikon med taleboble og spørgsmål

Få et tilbud her!

Få prisen nu