Trappe i unikt design | Sydney

Vælg træsort til trin og gelænder – 3 valgmuligheder

Vores trin og gelænder består af FSC®-certificeret træ i høj kvalitet.

Konfigurér trappe


Gelændertyper

SYDNEY har 5 forskellige gelændertyper – du vælger selv en variant, når du konfigurerer din trappe.

PURE

Gelænderet er i aluminium. Stolpen og den vandrette fyldning har samme dråbeformede design som centerkonstruktionen af SYDNEY trappen. Gelænderet fås i hvid og sort. Gelænderhåndlisten kommer i samme trætype som den valgte trintræsort.

DESIGN

Gelænderet har åbne stolper og vandret løbende rustfrie stålrør på Ø10 mm. Endekapper på gelænderet er også i rustfrit stål. Gelænderhåndlisten kommer i samme trætype som den valgte trintræsort.

STYLE 6

Gelænder med 5 vandrette Ø6 mm rustfri stålfyldninger og runde stolper. Til denne type gelænder fås også matchende reposgelænder. Gelænderhåndlisten kommer i samme trætype som den valgte trintræsort.

CLASSIC 2

CLASSIC 2 gelænderet har 2 lodrette balustre pr. trin. Et meget klassisk gelænder til din trappe. Gelænderhåndlisten kommer i samme trætype som den valgte trintræsort.

CLASSIC 3

CLASSIC 3 gelænderet har 3 lodrette balustre pr. trin. Et meget klassisk gelænder til din trappe. Gelænderhåndlisten kommer i samme trætype som den valgte trintræsort.

TRAPPE MED LED LYS

SYDNEY imponerer med sin centerkonstruktion og den integrerede LED-belysning (tilkøb). Trappen kombinerer funktionalitet og unikt design og agerer samtidig som en ekstra lyskilde. Den dæmpbare LED-belysning giver et behageligt, varmt og diskret lys i rummet, som du let kan tilpasse rummets stemning. Trådløs fjernbetjening til belysningen medfølger. Du kan med fordel tilkøbe en ekstra trådløs fjernbetjening, hvis du vil have en fjernbetjening til både stuen og førstesalen.

KVARTSVINGSTRAPPE

De lige vanger og brede trin gør SYDNEY til et imponerende og æstetisk designelement i hjemmet. Kvartsvingstrappen er enkel, meget stabil og passer til en minimalistisk stil. Trappen har kun to ekstra brede trin i bunden af trappen.

Nyd komforten ved denne fantastiske trappe, der kombinerer høj kvalitet og stor funktionalitet og giver dig fri mulighed for at justere trappen, så den passer til lige præcis dit hjem. Trappen fås i tre farver: antracit, sort og hvid.


UNIKT DESIGN OG KONSTRUKTION


JUSTÉRBAR TRAPPE MED DRÅBEFORM

Med det dråbeformede design af centerkonstruktionen, er SYDNEY-trappen en meget elegant trappe. Designet giver en fantastisk harmonisk og stærk trappe med et unikt, moderne udtryk og flotte detaljer. SYDNEY er en unik og innovativ trappe med valgfri integreret stemningsfuld LED-belysning i centerkonstruktionen. Hvis du kombinerer SYDNEY-trappen med PURE-gelænderet, opnår du et elegant resultat, fordi PURE-gelænderet har samme dråbeformede stolper og fyldninger som centerkonstruktionen på selve trappen.


FLEKSIBEL TRAPPELØSNING

SYDNEY trappen er et imponerende og æstetisk designelement i hjemmet. Trappens funktionalitet giver dig mulighed for at justere trappevinklen, så trappen passer lige præcis til dit hjem. Det betyder, at du kan vælge at montere SYDNEY-trappen med en lavere stigningshøjde for en mere komfortabel trappeløsning eller med en højere stigning for en stejlere og mere pladsbesparende trappeløsning. Denne fantastiske trappe kombinerer høj kvalitet, design og fantastisk funktionalitet.


Mål

Se alle mål for SYDNEY i dimensions filen


Grund
18,5 - 22 cm


Loftshøjde
222 - 315 cm


Trappebredde
75 - 89 cm


Antal trin
11 - 13


Stigning
18,5 - 22,5 cm


TRIN FRA FSC®-CERTIFICERET SKOVBRUG

Du får en varm, naturlig og blød fornemmelse fra de olierede trin. Trinnene kommer i 2 forskellige størrelser: 75 cm og 85 cm. Både vores trin og gelændere er lavet af massivt FSC®-certificeret træ af høj kvalitet og forseglet med olie. SYDNEY trappen har 3 typer trin: olieret bøg, naturolieret eg og hvidolieret eg. Olien optages i træet og skaber en glat og næsten silkeblød overflade, hvor man kan se og mærke træets struktur. Olien er tilmed en super beskyttelse af træet mod slid og ridser.

MATCHENDE REPOSGELÆNDER

Til trappen SYDNEY tilbyder vi reposgelændere, der matcher de forskellige gelændertyper. Der er reposgelænder: DESIGN, PURE og STYLE 6 med lodrette balustre og vandrette stolper samt CLASSIC II og CLASSIC III, der kombinerer det træ og stål i reposgelænderet. Vores reposgelændere er designet specifikt til at være lette at montere, og der medfølger detaljerede montagevejledninger og videoinstruktioner.

LED LYS

Ved at tilføje LED-belysning er SYDNEY-trappen fuldent. Kvaliteten af vores LED lys er meget høj (300 LED/meter) og giver et varmt og jævnt lys fra toppen til bunden af trappen, så du opnår et elegant lys i hele din trappe. Det er nemt at integrere og montere LED-belysningen selv. Du placerer LED lyskablet efter vores instruktioner. Det er også muligt at integrere LED-belysningen uden synlige ledninger (især til nybyggede huse), hvis der er ledningsudtag øverst ved trappen. Læs mere om LED-lyset her.

BØRNELISTER OG SIDE 2 GELÆNDER

For at øge sikkerheden kan du installere børnelister under trinene. Dette reducerer pladsen mellem trinene, og på den måde opnår du ekstra børnesikring. Børnelisterne er meget nemme at installere og kan sagtens tilføjes, selvom trappen er fuldt installeret. Listerne fås i de farver, der matcher SYDNEY-trappen, så vælg blot farven i rullemenuen. Der kan også tilføjes et side 2 gelænder alt efter dit behov for at øge både sikkerhed og komfort. Vælg farve og gelændermateriale, der passer til din trappe. Som standard leveres SYDNEY-trappen med et ensidet gelænder.


Få mere information!

Opmåling til ny trappe

Se opmålings guiden

Find tekniske informationer

Find teknisk info
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os