DOLLE clickFIX - Verdens bedste lofttrappe

DOLLE clickFIX er en patenteret ny lofttrappe, som har sat ny standard indenfor lofttrapper. Lofttrappen sikrer hurtig og nem montage, - uden tunge løft og brug af værktøj. Trinene er af bøg, som er mere holdbare end vanlige lofttrapper med trin af gran.

Lofttrappen reducerer varmetabet med op til 86%

DOLLE clickFIX lofttrappen reducerer varmetabet med op til 86% (sammenlignet med en uisoleret loftstrappe) og tilbyder dermed den bedste isolering på markedet. Det skyldes, at lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale på optil 70 mm. Nogle af produkterne har opnået helt op til en klasse 4 i tæthed (EN 12207), som svarer til test ved 600 Pa, hvilket er 10 x højere end kravet ved en tryktest. Samtidig giver en ny tætningsliste en øget tæthed.

Lofttrappe - Perfekt til energibevidste husejere

Energibevidste husejere får nu en helt ny mulighed med DOLLE clickFIX lofttrappeserien. Lofttrapper udgør oftest et svagt led i forhold til de krav, der stilles til isolering af nye huse, men med den nye DOLLE clickFIX serie kommer der endelig et alternativ på markedet. I stedet for primært at bestå af træ består lemmen udelukkende af højisolerende materiale.Se vores anbefalinger til vedligeholdelse af vores produkter. Læs mere
PlusArkitekterne har bygget en del rækkehuse i Aalborg Øst, og deres bygningskontruktør valgte DOLLE clickFIX lofttrapper grundet deres høje isoleringsevne. Det er en super dygtig tømmer fra firmaet Christian Rytter, som har sætter lofttrapperne op. Her er han næsten færdig med opsætningen, og mangler kun at klikke det smarte gerigt på - som en flot afslutning på trappen.

PlusArkitekterne valgte DOLLE clickFIX 56

Se denne udførelige video på opsætning af en DOLLE clickFIX 76 lofttrappe

Monteringsvideo - så nemt opsættes en DOLLE clickFIX 76