Trætrin og overfladebehandling

Vores pladsbesparende trapper kommer i forskellige træsorter og med forskellig overfladebehandlinger, så du har mulighed for at vælge lige præcis den løsning, der passer bedst til dit hjem og din indretningsstil. Nedenfor ses et overblik over, hvad der kendetegner de forskellige træsorter og overfladebehandlinger. Fælles for alle vores trætyper er, at det er FSC® certificeret træ.


Træsorter

EgetræEg er en stærk og alsidig træsort med en fin og naturlig struktur, der skaber et smukt liv i træet. Alt egetræ, der bruges til vores trin og gelændere, er europæisk eg fra FSC® certificeret skovbrug.

BøgetræBøg er en stærk træsort med en varm glød, lysere farve og mere ensartet struktur end egetræ. Alt bøg, der bruges til vores trin og gelændere, er europæisk bøg fra FSC® certificeret skovbrug.

Multiplex bøgetræMultiplex bøgetræ består af en krydsfinerplade, med topfinér i bøg. Trin og træhåndlister er fremstillet af træ fra FSC® certificeret skovbrug.


Overfladebehandling

NaturolieretNaturolieret træ fremhæver træets struktur og giver træet en varm og mørkere tone. Olien beskytter træets overflade og skaber en blød overflade. Olien gør samtidig træet mere modstandsdygtigt overfor vand og pletter.

HvidolieretHvidolieret træ fremhæver træets struktur og bevarer træets lyse tone. Olien beskytter træets overflade, efterlader træet silkeblødt og gør samtidig træet mere modstandsdygtigt overfor vand og pletter.

LakeretLakeret træ giver en slidstærk overflade og nem vedligeholdelse takket være den blanke lak. Lakeringen medfører altså en blank finish og en forsegling af overfladen, som gør træet mere modstandsdygtigt overfor slid og pletter.


Eg naturolieret

Trin og gelændere er lavet af højkvalitets FSC®-certificeret træ og forseglet med olie. Oliebehandlingen fremhæver egetræets struktur og giver træet en varm og mørkere tone. Olien beskytter træets overflade, understreger træets æstetiske kvaliteter og sikrer en fremragende, naturlig finish. Olien gør samtidig træet mere modstandsdygtigt overfor vand og pletter. Olien optages i træet og skaber en blød overflade, hvor man både kan se og mærke træets struktur.


Trapper med trin i eg, naturolieret:

BERLIN     FRANKFURT     HAMBURG

Eg hvidolieret

Den massive eg er behandlet med en hvidpigmenteret olie og bevarer derved egetræets lyse tone. Olien beskytter træets overflade og gør det mere modstandsdygtigt overfor vand og pletter. Olien optages i træet og skaber en glat og næsten silkeblød overflade, hvor man både kan se og mærke træets struktur. Eg er en stærk og alsidig træsort med en fin og naturlig struktur, der skaber et smukt liv. Alt egetræ, der bruges til vores trin og gelændere, er europæisk eg fra FSC®-certificeret skovbrug.


Trapper med trin i eg, hvidolieret:

BERLIN     FRANKFURT     HAMBURG

Eg lakeret

Eg er en stærk og alsidig træsort med en fin og naturlig struktur, der skaber et smukt liv. Til trapperne kan du vælge at have en trappe med lakeret eg, så du får en overflade på både trin og gelænder, der er meget slidstærk og nem at vedligeholde takket være en halvblank lak. Alt egetræ, der bruges til vores trin og gelændere, er europæisk eg fra FSC®-certificeret skovbrug.


Trapper med trin i eg, lakeret:

BASEL     BOSTON     CORK     DUBLIN

Bøg naturolieret

At vælge træ til din trappe hænger ofte sammen med trægulvstypen i dit hjem. Har du trægulv i bøg, vil du også ofte vælge at have bøgetrin/gelænder på din trappe. Olien optages i bøgetræet og skaber en glat og næsten silkeblød overflade, hvor man både kan se og mærke træets struktur. Samtidig er olien en super beskyttelse af træet mod vand og pletter. Alt bøg, der bruges til vores trin og gelændere, er europæisk bøg af topkvalitet fra FSC®-certificeret skovbrug.


Trapper med trin i bøg, naturolieret:

BERLIN     FRANKFURT     HAMBURG

Bøg lakeret

At vælge træ til din trappe hænger ofte sammen med trægulvstypen i dit hjem. Har du trægulv i bøg, vil du også ofte vælge at have bøgetrin/gelænder på din trappe. Vi leverer topkvalitets massivt bøgetræ til din trappe med en meget slidstærk overflade og nem vedligeholdelse takket være en halvblank lak. Alt bøg, der bruges til vores trin og gelændere, er europæisk bøg fra FSC®-certificeret skovbrug.


Trapper med trin i bøg, lakeret:

BASEL     BOSTON     CORK     DUBLIN

Multiplex bøg

At vælge træ til din trappe hænger ofte sammen med trægulvstypen i dit hjem. Har du trægulv i bøg, vil du også ofte vælge at have bøgetrin/gelænder på din trappe. Vores multiplex trin består af en krydsfinerplade, med en topfinér i bøg. Multiplextrinene er robuste og stabile i konstruktionen. Trin og træhåndlister er fremstillet af træ fra FSC® certificeret skovbrug.


Trapper med trin i bøg, multiplex:

ATLANTA     DALLAS     GRAZ

Multiplex antracit

Multiplex i antracit er en oplagt løsning til dig, der ønsker et mere minimalistisk og moderne look til din trappe. Vores multiplex trin består af en krydsfinerplade, der har en malet overflade i antracit. Multiplextrinene er robuste og stabile i konstruktionen. Trin og træhåndlister er fremstillet af træ fra FSC® certificeret skovbrug.


Trapper med trin i multiplex, antracit:

ATLANTA


Forstå hvordan du måler op til din nye trappe


Se vores oversigt, der guider dig igennem trappeopmålingen, så du let kan finde frem til, hvilken trappe der passer til præcis dit behov og dit hjem.


Se mereFind tekniske informationer

Find teknisk info

Opmåling til ny trappe

Se opmålings guiden
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os