Trappetourné

Oplev vores udvalgte trapper på tourné i Danmark. Se dem hos XL-BYG i Struer, Viborg og Gjern.

Få 25% rabat

På alle DOLLE trapper under udstillingerne i XL-BYG i Struer, Viborg og Gjern. 

TRAPPEUDSTILLING

Hos DOLLE tilbyder vi et bredt sortiment af modultrapper til hjemmet, som gør, at der er rig mulighed for at finde den helt rigtige trappe til netop dit hjem.

Nu sender vi et par af vores udvalgte trapper på tourné rundt i Danmark i løbet af september og oktober måned. Det betyder, at du har mulighed at opleve vores trapper på tæt hånd – og på den måde kan trapperne både ses og mærkes.

Samtidig kan du spare hele 25% på vores modultrapper i udstillingsperioden.


Her kan du opleve vores trapper

Trappetouren går forbi tre XL-BYG butikker, hvor du kan komme ned og se, mærke og opleve trapperne og deres mange kombinationsmuligheder.

Du kan opleve vores trapper i XL-BYG på følgende steder og dage.

Struer

4. september - 18. september

Hjulmagervej 2
7600 Struer

Viborg

18. september - 2. oktober

Asmild Centervej 15
8800 Viborg

Gjern

25. september - 9. oktober

Søndergade 62
8883 Gjern


Hvilke trapper kan du opleve?

HELSINKIHELSINKI-trappen er en enkel trætrappe som fåes i 3 kombinationer: egetræstrin med vanger som er ubehandlet, hvide eller sorte. Den har et tidsløst design og er pladsbesparende.

CORKCORK er en stilfuld og komfortabel trappe med ekstra bredde og dybe trin i enten bøge- eller egetræ. Trappen fåes som ligeløb, kvartsving eller halvsing og med 3 forskellige gelænder varianter.

HAMBURGHAMBURG-trappen er enksklusiv og stilfuld. Den er nem at montere og designet kan tilpasses til forskellige behov. Trappen fåes med trin i olieret bøg, olieret eg eller hvidolieret eg.

DUBAIDUBAI er en revolutionerende hovedtrappe der kan tilpasses enhver trappeopgang. Trappen fåes som ligeløb, kvartsving og halvsving, og i fire forskellige farver.

FRANKFURTFRANKFURT-trappen er en trappe i moderne design. Samtidig kombinerer trappen komfort med en god fleksibilitet. Til den morderne trappe medfølger op til 13 trin, som alle kan justeres i højden.

ATLANTAATLANTA er den perfekte trappe til små rum. Trappens smarte kotelettrin trin gør ATLANTA til en ægte pladsbesparende trappe med en meget lille udladning i rummet. Trappen fås i tre forskellige farver.

BOSTONBOSTON er en solid trappe udført i kvalitetsmaterialer. Både trin og gelænder matcher, da begge er i massivt træ - dette giver et elegant udtryk. Samtidig er BOSTON-trappen modulopbygget, og specialværktøj er derfor ikke nødvendig til montering.

I Struer og Gjern kan du opleve HELSINKI, CORK, HAMBURG og DUBAI.

I Viborg kan du opleve FRANKFURT, ATLANTA, HAMBURG og BOSTON.


Mød en af vores trappekonsulenter

På følgende datoer står en af vores konsulenter klar i butikkerne for at fremvise trapperne samt svare på spørgsmål:

Struer

9. september

Viborg

23. september

Gjern

30. september


Har du brug for hjælp?

info@dolle.dk  |  Tlf. 99 53 53 53