Høje terrasseløsninger

48.990,00 DKK

Terrasse til boliger med høj kælder

Terrassen fra DOLLE giver mulighed for huse eller lejligheder i stueplan at få tilbygget en terrassen der forbinder bolig med terrassen med direkte adgang fra terrassedør. Denne terrasse er 4,9 m x 3,7 m – altså i alt 18 m2 ekstra kvadratmeter plads, der forbinder terrassen med din bolig. Denne terrasse hæves op til 3 meter fra jorden. Prisen indeholder stålkonstruktionen med 3 meter høje bærestolper samt det bærende spær træ, hvortil du selv vælger din belægning. Vær opmærksom på at belægningen ikke indeholdt i prisen. Til gengæld er det galvaniserede gelænder med smuk træhåndliste i jatoba træ indeholdt i prisen. Ved køb af en DOLLE-terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Stålkonstruktionen er CE-mærket og med 10 års garanti.

Passer målene her ikke til dit projekt – så har lavet en nem terrasse prisberegner, hvor du kan tegne terrassen med præcis dine mål og materialer. 

Smuk terrasse til SKRÅNENDE GRUNDE ELLER HØJE KÆLDRE

Ved køb af en DOLLE Terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Vi har taget de svære valg på forhånd, og gør det let for dig at bygge en træterrasse. 

Terrassen er en gør-det-selv terrasse, som er nem at sætte op selv, eller hurtig for en håndværker at montere. 

Belægningen til din terrasse – vælger du selv!

Med DOLLEs i-CLiPS terrassebelægning sparer du ikke bare tid på montagen, men helt uden skruer og propning får du en unikt skruefri finish. Belægningen monteres på clips, hvorfor montagen er usynlig fra toppen. i-CLiPS er ca. 5x hurtigere at montere, end traditionelle belægningstyper og montage. Vælg mellem 3 trætyper, eller 2 farver komposit. Alle typer er nemme at vedligeholde, og med en special udformning på træet, løber vandet nemt væk fra din terrasse. Læs mere her

Udendørstrappe til terrassen

Tilhørende trapper til terrasseløsningen DOLLE Gardentop udendørstrappe, der kan føre fra terrassen og ned i haven eller gårdhaven, kan ligeledes tilkøbes efter præcise mål.

Vil du se terrassen med trappe, så se vores smarte tegneprogram.

Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Høje terrasseløsninger
Vare-nr. 979904