Hævet terrasse til murermestervillaen

38.413,00 DKK

Terrassen til boliger med høj stueplan

Denne terrasse er 4,9 m x 3,1 m – altså i alt 15 ekstra kvadratmeter plads, der forbindes med dit hus. Terrassen kan hæves op til 1 meter fra jorden. Prisen indeholder stålkonstruktionen og det bærende spær træ, hvortil du selv vælger din belægning. Vær opmærksom på at belægningen ikke indeholdt i prisen. Til gengæld er det galvaniserede gelænder med smuk træhåndliste i jatoba træ indeholdt i prisen. Ved køb af en DOLLE-terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Stålkonstruktionen er CE-mærket og med 10 års reklamationsret. Vi har taget de svære valg på forhånd og gør det nemt for dig. Terrassen er modulopbygget og let at montere. Når fundamentet er støbt, kan resten klares på et par dage - alene eller med hjælp fra en tømrer.

Passer målene her ikke til dit projekt – så har vi lavet en nem terrasse prisberegner, hvor du kan tegne terrassen med præcis dine mål og materialer. 

Det galvaniserede gelænder giver et elegant og sikkert værn

Gelænderet skaber sikkerhed og tryghed ved de hævede terrasser. Samtidig er det smuk nordisk design og 100 % vedligeholdelsesfrit. Stålet er CE mærket og overholder det gældende byggereglement i Danmark.

Belægningen til din terrasse – vælger du selv!

Med DOLLEs i-CLiPS terrassebelægning sparer du ikke bare tid på montagen, men helt uden skruer og propning får du en unikt skruefri finish. Belægningen monteres på clips, hvorfor montagen er usynlig fra toppen. i-CLiPS er ca. 5x hurtigere at montere, end traditionelle belægningstyper og montage. Vælg mellem 3 trætyper, eller 2 farver komposit. Alle typer er nemme at vedligeholde, og med en special udformning på træet, løber vandet nemt væk fra din terrasse. Læs mere her 

Udendørstrappe til terrassen

Tilhørende trapper til terrasseløsningen DOLLE Gardentop udendørstrappe, der kan føre fra terrassen og ned i haven eller gårdhaven, kan ligeledes tilkøbes efter præcise mål.

Vil du se terrassen med trappe, så se vores smarte tegneprogram.

Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Hævet terrasse til murermestervillaen
Vare-nr. 979902