DOLLE terrasse i Aalborg hos Vibeke & Per

Læs Per og Vibekes historie, om deres overvejelser i forbindelse med købet samt om monteringen.

 

OVERKOMMELIG PRIS
Vi har længe ønsket en træterrasse, da vi var lidt trætte af vores stenterrasse. Jeg var lidt bekymret over selv at lave en hævet træterrasse, om jeg kunne finde ud af det. Vi faldt tilfældigt over tilbuddet fra Dolle, og jeg så monteringsvideoen, og det så slet ikke svært ud, og så den var til at komme til for en overkommelig pris. Vi kontaktede Dolle, og de havde løsningen til vores terrasse og til vores økonomi.
 

MONTEREDE SELV TERRASSEN PÅ 4-5 DAGE
Monteringsprocessen var meget enkel. Jeg gik slavisk igennem hvert trin i monteringsvejledningen, det var virkelig nemt. Den var virkelig nem og enkel at montere – selv for mig, som ikke er den store gør-det-selv mand. Terrassen blev færdig på 4-5 dage, jeg lavede den helt alene. Min søn hjalp dog lidt med at løfte de lange gulvbrædder, men det var alt.

Det er ikke noget, man skal være nervøs for at kaste sig i gang med, det er nemt, hvis man følger monteringsvejledningen. Min nabo er tømrer, og han roste terrassen, så blev jeg lidt stolt over at have klaret så stort et projekt helt alene.
 

NYDER UDSIGTEN OG HAVEN PÅ EN HELT ANDEN MÅDE
Terrassen stod færdig i august, og vi har haft nogle dejlige lange aftener på terrassen her i august. Vi nyder virkelig tiden på terrassen. Da terrassen er hævet har vi fået et bedre overblik over haven – og ligeledes har vi en dejlig udsigt, som vi nu endelig kan nyde.

 

Terrassen er 4,9m x 3,7 m med trykimprægneret træ. Der er monteret en lækker træhåndliste på gelænderet samt en trappe.


Ikon prisberegner

Tegn din terrasse

Prøv konfiguratoren

Se modulterrasser

Se forskellige modulterrasser
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os