DOLLE terrasse hos Mette & Ejgil

Da det kom til terrasseleverandør, var vi dog ikke i tvivl. Det skulle være en DOLLE terrasse. Læs her hvorfor og hvordan det gik med opsætningen.

Vi havde længe gået med tankerne om en ny terrasse. Men selvfølgelig skulle pengene lige være til det, og så skulle den endelige beslutning tages i forhold til valg af materialer. Da det kom til terrasseleverandør, var vi dog ikke i tvivl. Det skulle være en DOLLE terrasse. For vi ville rigtige gerne have en stålterrasse, og vi kendte på forhånd godt til DOLLEs produkter. Vi besluttede at sætte gang i projekt ny terrasse, og i juni måned 2015 stod terrassen klar til at gå sommeren i møde.

 

MONTEREDE SELV TERRASSEN PÅ 5 DAGE

Alt i alt har det taget max. en lille uge at montere terrassen. Her har vi gjort alt selv; fra at grave ud til terrassen til at montere alle delene. Selve monteringen gik ret nemt. Vi blev hjulpet godt på vej af monteringsvejledningen, hvor vi trin for trin blev guidet gennem de forskellige faser. For os gav det god mening at bladre lidt frem i manualen for hele tiden at være på forkant med de næste skridt. Så til trods for at vi i det daglige arbejder på kontor som HR-konsulent og afdelingsleder, kunne vi snildt klare sådan et gør-det-selv projekt.

 

DOLLE: EN SIKKER VINDER FRA START

Vi var ret enige om, at vores terrasse skulle være fra DOLLE. Ja, vi havde ikke engang hentet tilbud ind fra andre leverandører. Efter vi havde tegnet terrassen i tegneprogrammet, fik vi prisen og kunne se, at det var under halv pris af en smedeløsning. Samtidig synes vi også bare, at der er en flot terrasse. Det er vigtigt for os, at terrassen er nem at vedligeholde. Derfor har vi valgt komposit som belægning og et stålværn, som er ganske nem at holde.

 

EN TERRASSE DER KLÆR’ HUSET OG FASTHOLDER VÆRDIEN

Vi er selv godt tilfredse med det færdige resultat. Og det kan vores venner, familie og kolleger kun bekræfte. Når vi så fortæller prisen på terrassen, er de alle overraskede over, at den egentlig ikke har været dyrere. Min svigerinde og lillebror fik også indviet terrassen, da han til Thy Rock slog telt op på den. Så det kan den også sagtens bruges til. Vi er selv overbeviste om, at vores investering i terrassen er givet godt ud. Den klæder huset. Og udover den giver værdi til os i det daglige, er vi også sikre på, at den er med til at fastholde husets værdi på den lange bane.


Ikon prisberegner

Tegn din terrasse

Prøv konfiguratoren

Se modulterrasser

Se forskellige modulterrasser
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os