DOLLE Terrasse i Klarup hos Rasmus & Jette

DRØMMETERRASSEN FRA DOLLE

Vi havde længe drømt om en større terrasse, fordi den eksisterende terrasse var lille og overdækket. Derfor trængte vi til at komme ud i solen og luften, så vi kunne nyde udsigten og haven. Vi frygtede dog, at det ville blive dyrt, da den nye terrasse skulle overlappe den gamle uden synlige overgange. Men Dolle tilbød en modulløsning, som vi nemt selv kunne designe og montere. På den måde blev prisen fornuftig, vi havde indflydelse på hele projektet og den gamle terrasse blev uden problemer integreret i den nye. 


”GØR DET SELV” LØSNING BLEV ET FAR OG SØN PROJEKT

Det var overhovedet ikke et problem at montere terrassen selv. Der fulgte en udførlig brugermanual med, så selv en kontormus som jeg kunne følge med. Og så hjalp min far til med de ting, jeg ikke kunne klare alene. Det blev et rigtig hyggeligt projekt, hvor arbejdsfordelingen var klar: Min far vidste, hvordan tingene skulle gøres, og så ordnede jeg alt det andet med at grave huller, slæbe planker og assistere.  


ET HELT NYT RUM I HAVEN

Vejret har ikke været helt fantastisk endnu, men vi forventer at bruge terrassen hver eneste dag. Når solen skinner, så sidder vi og spiser herude, slapper af, læser en bog eller nyder udsigten med hinanden. Pludselig har vi fået et ekstra rum på 30 kvadratmeter ude midt i haven, så mulighederne er mange. Vi har snakket om både hængekøjer og gasgrill til sommer, og ungerne har planer om at skulle sove ude under stjernerne, når vejret tillader det. Terrasen er 4,9x3,7m.


Ikon prisberegner

Tegn din terrasse

Prøv konfiguratoren

Se modulterrasser

Se forskellige modulterrasser
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os