Modulterrasser

Med en modulterrasse fra DOLLE Nordic har vi gjort det muligt at skabe den terrasse du drømmer om. Hvad enten du har en skrående grund, høj kælder eller et helt almindelig grund. Vores samarbejdspartnere står klar til at hjælpe dig med dit kommende terrasseprojekt. Se de forskellige muligheder her. Du er altid velkommen til at kontakte os på 99 53 53 53, hvis du har spørgsmål


Typer af modulterrasser

Her er 4 eksempler på, hvordan du kan opbygge din kommende terrasse.
Mulighederne er mange og vi står klar til at hjælpe dig med dit terrasseprojekt.

Stålterrasse uden gelænder

Med en stålterrasse uden gelænder eller værn, åbner du op for udemiljøet og skærmer ikke af til haven eller for udsigten. Du kan både vælge terrassebelægning i træ eller komposit.  

Terrasse med galvaniseret gelænder

Et galvaniseret gelænder passer godt til den nordiske stil og skaber sikkerhed ved de hævede terrasser. Stålkonstruktionen er CE-mærket med 10 års reklamationsret. Tilhørende trapper til terrasseløsningen DOLLE Gardentop udendørstrappe, der kan føre fra terrassen og ned i haven, kan tilkøbes efter præcise mål.

Stålterrasse med glas gelænder

Med et glasværn sikres et frit udsyn til haven og giver hele terrassen en meget fin elegance og lethed. Gelænderstolperne er galvaniseret, fyldningerne i hærdet og lamineret glas. Gelænderet afsluttes af en fin træhåndliste i jatoba træ. 

Hævet terrasse

Terrassen fra DOLLE Nordic giver mulighed for huse med høj kælder eller lejligheder i stueplan at få tilbygget en terrassen der forbinder bolig med terrassen med direkte adgang fra terrassedøren. Stålkonstruktionen er CE-mærket og med 10 års garanti.


Ikon med taleboble og smiley

Reference kunder

Hør andre kunders historie
Ikon prisberegner

Tegn din terrasse

Prøv konfiguratoren
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os