Vores produkter er testet - og har en testet u-værdi

  Det er for nogle praksis at angive U-værdien for en lofttrappe som den beregnede værdi midt på lemmen. Dette er imidlertid en teoretisk værdi, der ikke tager højde for varmetab ved kuldebroer som f.eks. ramme eller karm. I energiberegninger skal man bruge den reelle værdi for hele bygningskomponenten. – Derfor er U-værdien for Dolle ClickFix testet ved Tysklands førende testinstitut for byggematerialer ”IFT Rosenheim” og er testet som den laveste på markedet.

  Denne lave U-værdi er særdeles bemærkelsesværdig, da vi tester U-værdien på loftslemmen som samlet bygningskomponent og ikke kun angiver en teoretisk værdi midt på lemmen.

  Alle vores andre produkter er også testet og lever op til gældende lovgivning.

   

  Verdens største lofttrappe producent - i Danmark

  Vores fabrik ligger i Frøstrup, og producerer mere end 300.000 lofttrapper og trapper. Vi har valgt at investere mere end 40 mio. kroner i fabrikken i Danmark, så vi har verdens mest moderne fabrik og dermed kan konkurrerer på verdensmarkedet. Vi eksportere 94%.

   

  Se vores produktprogram her

   

  Sådan monteres en lofttrappe/loftlem med stige

  Sådan monterer du en loftlem/lofttrappe

  ClickFIX har ingen træ i lemmen, og har dermed en minimal kuldebro. Reducerer varmetabet med op til 36 % i forhold til de bedst isolerede loftstrapper.

  Minimal kuldebro i ClickFIX vs. traditionel lofttrappe

  Click Fix reducerer varmetabet med op til 86%. Det skyldes, at lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale på op til 70 mm. Samtidig giver en ny tætningsliste en øget tæthed.

  Bedste isoleringsevne på markedet

  Se denne udførelige video på opsætning af en ClickFIX 56 lofttrappe

  Monteringsvideo - så nemt opsættes en ClickFIX 56

  Se denne udførelige video på opsætning af en ClickFIX 76 lofttrappe

  Monteringsvideo - så nemt opsættes en ClickFIX 76

  Vi har markedets største udvalg af lofttrapper, også de traditionelle Læs mere
  Dolles skunklemme findes som standard skunklemme, samt i brandklasse 30 og 60. Læs mere
  Dolles trapper findes som centertrapper og spindeltrapper til indendørsbrug. Vi har også en ligeløbstrappe til udendørsbrug. Læs mere
  Vi har mange gelænder designs og muligheder for individuel tilpasning til dit hus Læs mere
  Dolle Terrassen findes i mange designs og størrelser. Læs mere
  Dolle tester hele loftlemmens konstruktion - og benytter derfor en testet u-værdi. Det gør vi via eksterne testinstitutter. Den beregnede u-værdi, er en test af det bedst isolerede sted på loftlemmen. Vi mener, at man skal teste hele konstruktionen, og bruger derfor testet u-værdi.

  Hvad er testet vs. beregnet u-værdi?

  Tætningslisten syner ikke af meget, men har en afgørende betydning for varmetabet. Tætningslisten sikrer, at mellemrummet mellem lemmen og karmen er tæt, så der ikke kan trænge luft ind og mindsker energispild. Vi har udviklet nogle helt unikke tætningslister, som er markeds mest tætte og holdbare.

  Specielle tætningslister - er alle ikke bare ens?

  Dolle er verdens største producent og producerer mere end 250.000 lofttrapper årligt. Eksport 94 %. God kvalitet er derfor nødvendigt og et vigtigt element i alle vores processer på fabrikken.

  Verdens største producent - Dansk produceret