Terrasse inspiration til en hævet træterrasse. Se hvad en træterrasse koster, og læs hvordan nogle af vores kunder har bygget en træterrasse. Kunderne har valgt forskellige typer terrasser, og nogle har selv valgt at bygge terrassen, mens andre har valgt at få hjælp til monteringen.

 


30-10-2014 Dolle Terrasse i Aalborg - stor terrasse med 2 trapper

Se en flot terrasse fra midten af Aalborg. Et ældre lækkert hus, hvor der tidligere var en stor stenterrasse, som nu er skiftet ud med en elegant Dolle træterrasse.

Vi er ved at renovere huset, og synes den store stenterrasse var meget bastant til vores hus. Vi valgte en Dolle terrasse, da vi kunne få den tilpasset til vores specielle behov og krav. Vi ønskede bl.a. to trapper, hvor den ene skulle integreres i terrassen. En løsning som Dolle ikke havde, men som nu er med i deres standard program. Vi ønskede også en større terrasse end Dolle dengang havde som standard i deres sortiment. Det er vigtigt, at få en terrasse som passer til vores hus, vi vil ikke gå på kompromis.

Vi valgte at lade håndværkere montere terrassen, da vi ikke er de store gør-det-selv, og ikke havde tiden. Vi har en lille datter, som optager det meste af vores fritid. 

Terrassen er 9,5 m x 4,9 m. Ligeledes er der monteret en lækker træhåndliste på gelænderet. Der er to trapper med gelænder, hvilket medvirker til en høj pris. 
Beregn en pris for din nye høje terrasse.
Se en video om terrassen, hvor du også kan høre ejeren fortælle om terrassen.


Dolle Terrasse i Nibe ved Aalborg   Tilbage
og hør en kunde fortælle om sine oplevelser med montage af en høj DOLLE modulterrasse Læs mere
- og bliv opdateret med relevant information, konkurrencer og gode fif Læs mere
Her kan du tegne din terrasse og se prisen Læs mere