Elegante listelofter og vægge fjerner rumklang og forbedrer akustikken

Listelofter og vægge giver et stilfuldt udtryk til hjemmet og har en lyddæmpende effekt, der fjerner rumklang. Rumklang og dårlig akustik går ud over velværen, især i større rum som stue og køkken-alrum i nyere byggeri, hvor vi kombinerer glatte vægge og lofter med klinker. Lyddæmpning kan skabes med vores I-clips listevægge og lofter. I dag vælges netop lyddæmpende lofter oftest i nybyggeri.   

Forbedrer akustikken og giver et eksklusivt design element til væg og loft 

Listelofter eller listevægge fra DOLLE kan med fordel anvendes på kontorer og mødelokaler, hvor der er behov for elegant lyddæmpning. Også restauranter og butikker har ofte behov for at skabe mere ro og støj absorbering. Med en listevæg eller loft skabes der et design element til rummet, og det giver plads til kreativ og rustik indretning. Listevægge og lofter giver ligeledes store fordele, når de skal rengøres, fordi de kan rengøres med vand og træsæbe. Derved opnår man gode fordele på udsatte vægge med en listevæg, akustikvæg. Fordi man undgår de sorte mærker eller fedtede fingre på væggen, som man ellers skulle male over.  

Akustiklofter og akustikpaneler

DOLLE I-clips listelofter og vægge består af den patenteret I-Clips sortlakeret alu-skinne, hvor de tilhørende flotte egetræsfinerlister klikkes på. Egetræslisterne er 304 cm og 4,2 cm bredde. I montagen opnår du stor sikkerhed i udtrykket, fordi alu-skinnen sikrer den samme afstand og den elegante finish - næsten uden samlinger. Alt i alt skaber listeloft eller væg et flot klassisk og æstetiske udtryk med det lille mellemrum, der skabes mellem egetræslisterne. Her kan lyden forsvinde, og der kan yderligere tilkøbes en akustikdug, som monteres under alu-skinnen. Det fuldender akustikloftet, således at både udtryk og støjreduktion er optimeret.  

Hvorfor vælge listeloft fra DOLLE?

Med det patenteret montagekoncept, er listebeklædning fra DOLLE nem og hurtig at montere, selv hvis du er alene. Hvor andre systemer sættes op i hele moduler, kommer lister og montageskinner særskilt, således du selv kan tilpasse længden af listerne. Herved kan du lave svømmende samlinger, som især på store overflader giver et unikt og samlet helhedsindtryk. 

Nem og hurtig montage – en mand
Mulighed for svømmende samlinger
Flot ensartet finish
Kan monteres på vandrette og lodrette flader 

Nem montage af fortløbende akustikloft

> Patenteret sortlakeret alu-skinne med præmonteret plastclips.
   l: 1938 x b: 31 x h: 6 mm.

> Fineret egetræsliste med mat klar lak. l: 3040 b: 42 x h: 22 mm.
   Birketræs krydsfiner m. 0,2 finér

> Akustikdug købes separat
 

  

 


Mere information


>> Download brochure

 

 

 

Har du spørgsmål?

Kasper har svarene

Kasper Bjerregaard
National Key Account Manager

 +45 2384 9848

  kbj@dolle.dk