Vareprøve - Træ + I-clips skinne

49,00 DKK

Træ vareprøven:

Vareprøven indeholder vores 3 træsorter + 1 stk. I-clips skinne og 1 stk. montagestrip:

> Thermo ask

> Thermo fyr

> Kebony

Thermo ask: Terrassebrædderne har en mørkebrun glød og patinerer flot. Lang holdbarhed og unik stabilitet. Terrassen har brug for minimal vedligeholdelse, og der er ikke behov for kemisk behandling af terrassen - bare regelmæssig rengøring.

Hvis du ikke ønsker at din terrasse skal patinere grå, anbefaler vi at man hurtigst muligt efter montage, behandler den med en træterrasseolie med UV filter, for at beholde dens oprindelig farve. Vi anbefaler, at anvende Flügger. 


 

Thermo fyr:  Den varmebehandlede fyrbelægning er enestående, når du ønsker dig en terrasse med lang levetid. Der er minimal vedligeholdelse på terrassen, der er ikke behov for nogen kemisk behandling – kun ved brug af almindelige rengøringsmidler.
 


 

Kebony: Kebony er et bæredygtige alternativ til tropisk hårdttræ. Kebony anvendes i dag til mange bygningsværker, facader, vinduer og døre o.lign netop, når skønhed og ydeevne er afgørende. Når træet udsættes for sol og regn udvikler træet en naturlig sølvgrå patina.
 


 

 

i-CLiPS skinne: Montageskinnen er i aluminium og kan anvendes til vores træ eller kompositbelægning. Skinnen monteres direkte ovenpå reglarne. Skinnen kan også monteres direkte på beton, fliseterrasse eller altan ved anvendelse af montagebånd.
 

Montagestrips: Strips er et billigere alternativ til montageskinnen. Her tager det lidt længere tid med montagen, og brættet kan IKKE afmonteres igen som på montageskinnen. Strips kan kun anvendes til befæstigelse på træ.

Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Vareprøve - Træ + I-clips skinne
Vare-nr. 3072499