Skruefri terrassebelægning fra DOLLE

Ny terrasse eller nyt liv til din altan. Lige nu sparer du op til 50% på vores i-CLiPS terrassebelægning. Ved hjælp af systemets skinne fastgøres den valgte belægning med kun få klik og uden brug af skruer og alt for meget værktøj. Resultatet er elegant, fordi du undgår synlige skruer og der skabes præcis afstand mellem terrassebrædderne. Vælg mellem flere farver og materialer. 

 Se hvor nemt det er at montere en belægning på din terrasse med DOLLE i-Clips

DOLLE i-Clips montagevideo - Se hvor nemt det er at montere en belægning på din ...

I meget få steps kan du selv montere din DOLLE i-CLIPS terrasse. Læs mere

 

I-CLiPS belægning

Her på vores webshop kan du købe i-CLIPS belægning til din terrasse, altan eller anden belægning. I-CLIPS belægning er et system, der kan monteres ved hjælp af ganske få kliks, uden brug af skruer og alt for meget værktøj. i-CLIPS består af en aluminiumsskinne og belægning i både træ og komposit. Belægningen klikkes fast til systemets aluminiumsskinner, som automatisk sikrer den korrekte afstand mellem brædderne ved hjælp af de præmonterede clips. På den måde sparer du den tid, du skulle have brugt på at lægge afstandskiler mellem brædderne.

Vælg dine produkter

I i-CLIPS terrasse beregneren kan du tegne din terrasse, så den passer dig bedst. Når du har tegnet din terrasse i beregneren og trykket på knappen PROJEKT I DETALJER - kan du se, hvor mange pakker, du skal bruge af hver. Som udgangspunkt dækker hver pakke belægning en m2, men hvis din terrasse skal saves til og tilpasses dine præcise mål, skal du være opmærksom på antallet af pakker, som beregneren fortæller. Tast det antal pakker ind ved hvert produkt i webshoppen og husk på, at der altid går lidt ekstra til, når der skal saves og tilpasses.

 


Design din i-CLiPS terrasse

 

Har du brug for at hæve terrassen, skal du huske justerfødder – hvor mange pakker du skal bruge fremgår også i beregneren.

Vi står klar til at hjælpe dig undervejs på (+45)99535353