Træterrasse pris

Vi har et bredt udvalg af terrasser - alt bliver designet og tilpasset dit hus og dit behov.

Flot høj terrasse - så der er let adgang fra køkkenet - også for de bare tæer 

Prisudregner for en Dolle træterrasse i hævet niveau

Vi har lavet en nem terrasse prisberegner til de høje terrasse, hvor du kan tegne terrassen og få en pris (Klik og beregn din pris). Du kan booke et møde med os, vi yder gratis rådgivning og opmåling hjemme hos dig. Efter vores besøg vil du modtage en tegning over terrassen sammen med tilbuddet. Det er sådan vi ved - du får den rigtige løsning. 

 

Ring til os!

Vi hjælper gerne

 

Johnny Laibjørn
Projekt manager
 
 
 +45 2384 9848
 
 
  jln@dolle.dk  

 

 

 

Flot høj terrasse - så der er let adgang fra køkkenet - også for de bare tæer 

Prisudregner for en Dolle modulterrasse i hævet niveau

Vi har lavet en nem terrasseprisberegner til de høje terrasse, hvor du kan tegne terrassen og få en pris (Klik og beregn din pris). Du kan også kontakte os vi yder gratis rådgivning og opmåling hjemme hos dig. Efter vores besøg vil du modtage en tegning over terrassen sammen med tilbuddet. Det er sådan vi ved - du får den rigtige løsning. 

 

 

 

 

Gelænder og belægningsmuligheder

Der er mange muligheder for valget af din personlige terrasse. Vi tilbyder vores modulterrase i galvaniseret stål, tre hovedtyper af belægning og to typer af NORDIC gelændere. 

 

Trykimprægneret terrassebrædder

TRYKIMPRÆGNERET TRÆ

Trykimprægneret træ er et billigere alternativ. Trykimprægneringen beskytter træet mod mug. Man kan vælge at lade træet stå i den originale træfarve, eller man kan give den olie, så vil den til forveksling ligne de mere eksotiske træsorter. 

Vi tilbyder trykimprægneret fyr i naturfarve.

 

HÅRDT TRÆ

Mange fortrækker de eksotiske træsorter (hårdt træ) pga. deres flotte, varme farver, og længere holdbarhed. Det er lidt dyrere, men er et rigtig smukt gulv. Vi tilbyder et bredt sortiment af FSC® certificeret træ indenfor disse træsorter:

  • IPE, Jatoba, Cumaru, Bankirai

Det er også muligt, at vælge om brædderne skal være rillet eller glatte. Der er fordele og ulemper ved begge dele. De glatte er dejlige at gå på, nemmere at rengøre, men kan blive glatte i fugtigt vejr. De rillede er mere skridsikrede, men lidt sværere at rengøre. 

 

 

KOMPOSIT

Man kan også vælge komposit, som er en kombination af træ og plast. Det ligner naturtræ, men kræver ikke samme vedligeholdelse som træ i form af nedslibning og oliebehandling. Det er meget vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit. Det findes i to størrelser og flere forskellige farver

  • Komposit i rødbrun og antracit

  • Komposit i rødbrun, grå, sort og "multifarvet"

 

GELÆNDER - GLAS

Vi tilbyder to typer gelænder. Et stål gelænder og et glas gelænder. Tillægsprisen for et glasgelænder er ca. 400 kr.per fag for et standard klart glas. Mange tror, at det er væsentlig dyrere, og bliver dermed positiv overrasket.

Dolles garanti på glas følger standarderne: DS/EN 14449 samt DS/EN ISO 12543-1/-2/-3/-4/-5/-6 - Omhandlende Bygningsglas – Lamineret glas og lamineret sikkerhedsglas. Dette sikrer en ensartet kvalitet og et glas der er holdbart mange år frem. Alt glas leveres hærdet lamineret som 2 stk. 4 mm sikkerhedsglas med en samlet folietykkelse på 0,76mm. Glasset findes i flere tusinde farver, kontakt os og hør nærmere. 

 

 


 

GELÆNDER - STÅL

Stilrent og helt enkelt stål gelænder, som kan modstå det danske vejr. Gelænderet fås med eller uden træhåndliste. 

Om man skal vælge en glas løsning eller traditionel gelænder er op til én selv, og hvad man synes passer bedst til husets stil. 

   

GALVANISERET TERRASSE - DEN NORDISKE STIL

Passer den nordiske stil også bedst til dit hus? Vi tilbyder vores terrasse i galvaniseret stål, som findes med såvel glas som standard gelænder.

Den galvaniserede terrasseløsning lever op til ISO standard: DS/EN ISO 1461:2009.