Terrasse til boliger med høj stueplan


Terrassen fra DOLLE er en gør-det-selv terrasse, som er nem at sætte op selv, eller hurtig for en håndværker at montere. Ved køb af en DOLLE Terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed.

Tegn din terrasse og beregn din pris her prisberegner  Vi vil gerne hjælpe dig - ring på Tlf. (+45)99535353

Inspiration

Se andre kunders DOLLE terrasse og hør deres historie Læs mere
Gode råd ved køb af terrasse/altan
Læs mere
Se en udførlig montagevejledning på terrassen Læs mere
og hør en kunde fortælle om sine oplevelser med montage af en høj DOLLE modulterrasse Læs mere
Den høje terrasse er designet i moduler, som gør det nemt at montere den.

Monteringsvideo til en høj DOLLE Terrasse - se hvor nemt det gøres

Kontakt os og hør mere om vores terrasser. Læs mere


DOLLE Terrassen er flot til murermester villaen

De mange flotte murermester villaer har ofte en høj kælder, hvor en Dolle Terrase vil passe rigtig flot til. Ved køb af en DOLLE Terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Vi har taget de svære valg på forhånd og gør det nemt for dig. Terrassen er modulopbygget og let at montere. Når fundamentet er støbt, kan resten klares på et par dage - alene eller med hjælp fra en tømrer.


DOLLE Terrasse til skrånende grunde - høje kældre/stuer

Terrassens bærende konstruktion er justerbar og passer til alle grunde, så terrassen også kan bruges som balkon, carport og rum til opbevaring. Terrassen er i galvaniseret stål og passer til den skandinaviske byggestil. Det eneste, du skal gøre, er at vælge antallet af moduler og hvilken type belægning, gelænder mm., du foretrækker. Og så er det ellers bare at gå i gang. Nemt, hurtigt og problemfrit. 


Træterrasse eller komposit terrasse?

Ønsker du en træterrasse eller en terrasse med komposit gulvbelægning? Med eller uden gelænder? Vi tilbyder et væld af muligheder, så du får netop den terrasse der passer til dit hus. Se denne side for gode råd til beslutning om farver/kvaliteter.

Vi har udviklet terrassen som en modulopbygget standardterrasse, som er mulig selv at opsætte. Se vores udførlig træterrasse guide montagevejledning og video. Du kan også vælge, at få en montør til at opsætte terrassen, kontakt os: info@dolle.dk