DOLLE Terrassen - Smuk terrasse til skrånende grunde eller høje kældre

DOLLE Terrassen er en gør-det-selv terrasse, som er nem at sætte op selv, eller hurtig for en håndværker at montere. Terrassen er til huse med høj kælder/stue eller skrånende grund (træterrasse hævet) eller standard træterrasse i jordniveau. Ved køb af en DOLLE Terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Vi har taget de svære valg på forhånd, og gør det let for dig at bygge en træterrasse. 

Vi yder gratis rådgiving og opmåling hjemme hos dig

Ønsker du hjælp til opmåling, valg af materialer og måske opsætning?
Vi har samarbejdspartnere i hele landet som med stor erfaring med DOLLE Terrassen, kan rådgive og hjælpe dig igennem netop dit projekt. Har du ikke selv mod på at montere terrassen, kan de også hjælpe dig med dette. Det er helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. 


BLIV KONTATET AF EN FORHANDLER:

 

Ved at klikke "Bestil" acceptere du at DOLLE eller en af DOLLEs forhandlere i dit område må kontakte dig ang. det valgte produkt. Læs mere vores privatlivspolitik her.

 

Få inspiration til din terrasse Læs mere
Her kan du tegne din modulterrasse og se prisen Læs mere
Gode råd ved køb af terrasse/altan
Læs mere
Se andre kunders DOLLE terrasse og hør deres historie Læs mere
Den høje terrasse er designet i moduler, som gør det nemt at montere den.

Se monteringsvideo til terrassen

Sådan montere du en ny DOLLE terrasse
Læs mere
Find svar på mange af dine spørgsmål
Læs mere
Træ terrasse - Lav terrasse nem og ligetil at montere. Kontakt os for pris Læs mere
Træ terrasse - Høj terrasse nem og ligetil at montere Læs mere

Modulopbygget terrasse - Terrassen er nem at montere

Terrassen er modulopbygget og let at montere. Designet er tidsløst og passer til den nordiske byggestil. Det eneste, du skal gøre, er at vælge størrelsen på terrassen og hvilken type belægning, gelænder mm., du foretrækker. Og så er det ellers bare at gå i gang.

Byg træterrasse

Det er nemt, hurtigt og problemfrit at bygge en træterrasse fra DOLLE. Vi har lavet en nem beregner til høje terrasser, hvor du kan tegne terrassen og få en pris. Har du nogle spørgsmål, så kontakt os. 

Gør-det-selv træterrasse eller en monteret terrasse?

Har I ikke lyst til et gør-det-selv projekt, kan vi hjælpe med at finde én der kan sætte terrassen op. 

Hvilken belægning og gelænder findes der?

Det kan være svært at vælge belægningen til terrasser. Vi tilbyder som standard tre hovedtyper af gulv belægning/terrassebrædder i et bredt udvalg af typer og farvermuligheder. Gelænderet findes enten som stålgelænder eller glasgelænder. Se vores valgmuligheder her.

Hjørne, vinkel eller standard terrasse

 Vores terrassemoduler passer til alle terrasse-typer. Skal det være en hjørne terrassse, vinkel- eller en standard terrasse, så har DOLLE en løsning der passe til dit behov.