Væghåndlistesæt PURE Black

833,00 DKK

Væghåndlistesæt PURE Black er en elegant formet håndliste med et sikkert og behageligt greb

Før-pris: 1.190,00 kr.

Designet til at give mere sikkerhed på trappen og tilfører dit hjem et stilfuldt look! Ideelt til trappen eller boligindgangen.

Med PURE Black Væghåndlistesæt fra DOLLE sikrer du dig hurtig og nem montage og et sikkert og stilrent resultat.

Ønsker du at give et nyt og stilfuldt look til din trappe? Eller har du brug for lidt sofistikeret elegance og frem for alt øget sikkerhed til din boligindgang? Hvis ja, kan løsningen findes i dette væghåndlistesæt PURE Black fra DOLLE, der tilbyder perfekt formede komponenter i enestående kvalitet med rene linjer og fremragende detaljer.

Væghåndlistesæt – hurtig og nem montage

Kan tilpasses dine specifikke behov

Væghåndlisten PURE kan tilpasses både i højden og i længden efter dine specifikke behov: Vælg et væghåndlistesæt på 2 meter og forlæng det med et andet, så du opnår den længde, som du har brug for. Du kan tilføje så mange, du vil.

Dette væghåndlistesæt består af: 1 håndliste 2000 mm lang, 600 mm bred og 26 mm høj. 2 vægbeslag, 2 ende-afslutninger samt 1 indvendigt samlebeslag til brug ved forlængelse med yderligere håndlistesæt. Det hele i sort pulverlakeret aluminium (RAL 9005).

For hjørnekonstruktioner er det muligt at tilkøbe en multivinkel, der forbinder håndlisterne, så man opnår et flot og færdigt resultat.

> Giver mere sikkerhed på trappen

> Stærkt, sikkert og behageligt greb

> Elegant design i rene linjer

> Egner sig både til indendørs og udendørs brug

> Kan tilpasses i længden

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Væghåndlistesæt PURE Black
Material Pulverlakeret aluminium
Farve Sort
Vare-nr. 5080086