Gelænder startsæt PS80

1.876,00 DKK

Gelændersystem med elegance til ude og inde

Prova Alu startsæt fra DOLLE anvendes til at påbegynde Prova Alu gelænderet. Prova Alu er et elegant og simpelt gelændersystem fra DOLLE, som passer til både indendørs og udendørs brug. De blanke aluminiumsdele er anodiserede og de grå aluminiumsdele er kromatiserede og pulverlakerede, hvilket giver en optimal vejrbestandighed, som passer til det nordiske vejr. Det stilrene design gør også Prova Alu til et optimalt valg til indendørs brug.

Der er flere forskellige monteringsmuligheder med startsættet; det kan monteres både vandret og lodret. Så hvad enten du skal bruge et nyt gelænder til terrassen, balkonen, trappen eller altanen er Prova Alu gelændersystemet for dig. Med Prova Alu gelænderet kan du også selv designe dit nye gelænder med DOLLEs konfigurator, så du kan få en idé om, hvordan det vil se ud i eller ved din bolig allerede inden montering. Du kan også vælge mellem tre forskellige håndlister i enten aluminium, lakeret bøg eller fyr, så du kan være med til at sætte dit personlige præg på gelænderet.

Ønsker du et gelænder der er længere end startpakken på 1,2 meter kan der tilkøbes forlængerrpakke

Gelændersystem til indendørs og udendørs brug

Så uanset om du vil montere et gelænder til din indendørstrappe eller om du skal have et nyt gelænder til terrassen, passer Prova Alu nemt ind i dit hjem. Øg derfor sikkerheden, og derved værdien, af din bolig, uden at gå på kompromis med design.

For at beholde gelænderets overflader blanke bør Prova Alu gelænderet rengøres med jævne mellemrum (Brug mildt rengøringsmiddel eller autoshampoo). Se vedligeholdelses vejledning

Prova Alu startsæt fra DOLLE indeholder to stolper, en fyldning og en håndliste, og anvendes ved start af gelænder eller ved gelænderets hjørner. Prova Alu gelænderet er fremstillet i eloxeret aluminium og er af rustfrit stål.

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Gelænder startsæt PS80
Material aluminium
DB/TUN-nr. 1473531
Vare-nr. 796191