WALK-IN

WALK-IN er et fleksibelt garderobesystem, der kan designes efter lige præcis dit rum og dine behov for garderobeplads – mulighederne er uendelige, og systemet kan let tilpasses dine behov. Systemet har et enkelt, klassisk og tidløst udseende, der passer ind i ethvert moderne hjem. WALK-IN er alsidigt, og grundet den modulære konstruktion kan WALK-IN både fås som et enkelt system med få fag eller som et udvidet system bestående af flere fag. Systemets bærende konstruktion består af vægstolper og hængeskinner, der fås i flere farver, og når først konstruktionen er på plads, fås systemet med et hav af forskelligt tilbehør i form af både trådkurve, hylder, skuffer, garderobestænger og forskellige former for beslag. Installér WALK-IN systemet som en del af soveværelset, i entréen eller i et separat walk-in-closet og skab lige præcis dét velorganiserede og klassiske garderobesystem, du drømmer om.

Du kan enten vælge ét af vores færdige kits eller selv designe dit eget klassiske garderobesystem helt fra bunden.
Se hvordan nedenfor.Vælg et færdigt walk-in kit

Slip for designprocessen og vælg ét af vores færdige kits.
Vores udvalg af kits kommer i forskellige konstruktioner og fælles for dem alle er, at du frit kan vælge at montere kittet alene eller udbygge det – enten med ét eller flere kits eller ved at tilføje flere dele selv.

Alle kits leveres usamlet.


Design-selv dit klassiske garderobesystem


Med vores WALK-IN garderobesystem har du også mulighed for at dykke helt ned i designprocessen og selv beslutte præcis, hvilke delelementer dit garderobesystem skal bestå af. Du kan frit bestemme farve og størrelse på din konstruktion, og derudover kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige hylder og tilbehør. Med andre ord, så er både konstruktion og design helt op til dig, og mulighederne er uendelige.

Start med at designe her


Følg vores guide nedenfor.

1. Vælg hængeskinner og vægstolper


Den bærende konstruktion i WALK-IN systemet består af en kombination af hængeskinner og vægstolper, og dette er derfor første trin i at skabe dit klassiske garderobesystem. Du skal først beslutte, om den bærende konstruktion skal være hvid eller grå. Når du har valgt farven på dit garderobesystem, omhandler næste trin i forbindelse med hængeskinnerne og vægstolperne selve antallet af hver del samt længderne på disse. Både antal og længde bestemmes af den ønskede størrelse på dit WALK-IN garderobesystem.

2. Vælg hylder


Når først du har skabt den bærende konstruktion bestående af hængeskinner og vægstolper, kan du frit tilføje lige præcis dét antal hylder, skuffer eller trådkurve til systemet, som du vil. På den måde kan du selv designe præcis, hvad dit WALK-IN garderobesystem skal bestå af. Du kan frit vælge mellem de forskellige hyldeløsninger alt efter dine ønsker og behov – fælles for udvalget er, at de fås i forskellige størrelser og farver.

3. Vælg garderobetilbehør


Foruden hylder, skuffer og trådkurve har du naturligvis også mulighed for at tilføje garderobetilbehør til dit system. I udvalget finder du forskellige former for tilbehør, der kan bruges til at skabe lige præcis dén type garderobesystem, som du har behov for. Der findes bl.a. en garderobestang, opbevaringskasser og et skostativ, og tilbehøret kommer ligeledes i forskellige størrelser og farver.

4. Vælg beslag


Når du har besluttet dig for både, hvilke hylder og hvilket garderobetilbehør samt antallet af tilbehørsprodukterne, skal du vælge både, hvilke beslag samt hvor mange beslag, du skal bruge for at fastgøre dine hylder eller dit garderobetilbehør til din bærende konstruktion. Du kan frit vælge mellem 5 forskellige typer beslag alt efter, hvilke hylder samt hvilket garderobetilbehør, du har valgt til dit garderobesystem i forrige trin. Beslagene fås også i forskellige størrelser og farver.

5. Monteringstilbehør


Hænge- og vægskinnerne i WALK-IN systemet monteres let med nedenstående monteringstilbehør. Vælg den pakke og antal som passer til dine tidligere valgte skinner.MONTERINGSSÆT MONOFIX


Montering af enkelte hylder
Nok udstyr til 3 hylderMONTERINGSSÆT DUOFIX


Montering af hylder i forlængelse
Nok udstyr til 3 hylderMONTERINGSSÆT TRACKFIX


Montering af hængeskinne
Indeholder 9 skruerMONTERINGSSÆT WALLFIX


Montering af vægstolper
Indeholder 20 skruer


Montering


Monteringen af WALK-IN systemet er let og sker i kun 3 trin. Først fastgøres den vandrette hængeskinne til væggen, derefter hægtes vægskinnerne fast. Til slut placeres herefter hylder, beslag og garderobetilbehør i de ønskede positioner.
Da systemet er fleksibelt, kan du altid flytte rundt på dine hylder og dit garderobetilbehør.
Og passer standardbredden ikke til dit projekt?
Så fortvivl ej, da både hylder og garderobestænger let kan nedkortes efter eget ønske.


Start med at designe her


Få inspiration her