Garderobe

I vores sortiment finder du to forskellige former for garderobeløsninger.
Systemerne er vidt forskellige, men de har alligevel et par fællesnævnerne. Du kan nemlig frit vælge mellem et af vores færdige kits eller selv designe dit garderobesystem helt fra bunden.

Udforsk systemerne nedenfor.


Start designprocessen her


WALK-IN

WALK-IN er et fleksibelt garderobesystem, der kan designes efter lige præcis dit rum og dine behov for garderobeplads – mulighederne er uendelige, og systemet kan let tilpasses dine behov. Systemet har et enkelt, klassisk og tidløst udseende, der passer ind i ethvert moderne hjem. Installér WALK-IN systemet som en del af soveværelset, i entréen eller i et separat walk-in-closet og skab lige præcis dét velorganiserede og klassiske garderobesystem, du drømmer om.   

Læs mere om Walk-in herPipe

PIPE garderobesystem er, som navnet antyder, fremstillet af industrielle jernrør og har et trendy og råt look, der gør systemet helt unikt og skaber blikfang i ethvert rum. Systemet byder både på simple og udvidede konstruktioner – enten med eller uden væg/gulvmontering. Du kan enten vælge ét af vores færdige kits eller selv designe dit eget industrielle garderobesystem helt fra bunden.

Læs mere om Pipe her