Pipe

Vores PIPE garderobesystem er, som navnet antyder, fremstillet af industrielle jernrør og har et trendy og råt look, der gør systemet helt unikt og skaber blikfang i ethvert rum. Det er en robust og flexibel garderobeløsning, der både har en solid holdbarhed og er ideel til at understøtte din individuelle stil. I stedet for at gemme dit tøj væk i lukkede garderobeskabe, muliggør PIPE nemlig, at du kan vise dit tøj frem og faktisk integrere din garderobe i din indretning. PIPE garderobesystemet har en modulær konstruktion, og derfor kan PIPE systemet fås i mange forskellige konstruktioner og størrelser. Systemet byder både på simple og udvidede konstruktioner – enten med eller uden væg/gulvmontering.

Du kan enten vælge ét af vores færdige kits eller selv designe dit eget industrielle garderobesystem helt fra bunden.
Se hvordan nedenfor.Vælg et færdigt kit

Slip for designprocessen og vælg ét af vores færdige kits. Vores udvalg af kits kommer i forskellige konstruktioner – enten med eller uden væg/gulvmontering.

Alle kits leveres usamlet.


Design-selv dit industrielle garderobesystem


Med vores PIPE garderobesystem har du også mulighed for at dykke helt ned i designprocessen og selv beslutte præcis, hvilke delelementer dit garderobesystem skal bestå af. Du kan frit bestemme størrelsen på din konstruktion, hvorvidt systemet skal være med eller uden væg/gulvmontering samt hvilke delelementer din garderobeløsning skal rumme, så du opnår en løsning, der passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Start med at designe her


Følg vores 4-trins guide nedenfor.

1. Vælg konstruktionstype


Først skal du beslutte dig for, hvordan konstruktionen på dit garderobesystem skal opbygges. Måske du ønsker at lave et simpelt tøjstativ uden gulvmontering eller en større konstruktion med både væg og gulvmontering?
Du skal tilkøbe delelementer til enten væg- og/eller gulvmontering, hvis du har valgt en konstruktion på dit garderobesystem, der kræver dette.BASESÆT


Kan bruges til gulvmontering
Fås i én standardstørrelseMONTERINGSPLADE


Kan bruges til både væg- og gulvmontering
Fås i én standardstørrelse

2. Vælg jernrør


Når du har besluttet dig for, hvordan den overordnede konstruktion skal se ud på din garderobeløsning, så er det tid til at vælge både antal og størrelse på systemets jernrør. Jernrørene er et centralt element i garderobesystemet og fås i hele seks forskellige længder. Både antallet og størrelsen på dine jernrør kommer an på, hvordan din garderobekonstruktion skal se ud.


3. Vælg delelementer


De valgte jernrør fra trin 2 skal nu forbindes med forskellige forbinderled. Vi har et udvalg af forskellige typer forbinderled, som varierer i deres udformning og type af gevind.

4. Vælg tilbehør


Du kan frit vælge, om du vil tilføje forskelligt tilbehør til dit PIPE garderobesystem. Blandt udvalget af tilbehør har vi afsluttende endekapper samt dekorativt tilbehør som et håndtag eller en hane.


Montering


Monteringen af PIPE-systemet er let men kræver dog en smule fingerfærdighed, og vi anbefaler derfor at være to personer til monteringen. Rørene er belagt med oliefilm for at beskytte mod rust og snavs, og rørene kan derfor føles en smule beskidte. Det anbefales at bruge et par handsker til monteringen (medfølger ikke).

Vi anbefaler, at du først lægger alle rør og delelementer ud på gulvet i den korrekte position, inden du går i gang. Dette vil være til stor hjælp under monteringen. Hvis du vælger at væg/gulvmontere dit PIPE garderobesystem, så er der klargjort skruehuller i monteringspladen. Skruer medfølger ikke. Vær opmærksom på, at du ikke kan skrue rørene helt op til enden i forbindelsesdelene, hvilket betyder, at der altid vil være en lille smule af gevindet synligt.


Start med at designe her


Få inspiration her