Visit our global website

continue

Garage

Orden og overblik er essentielt i en garage eller et værksted, og her kommer vores WORKSHOP serie ind i billedet. Denne serie rummer alt, hvad du har behov for til at skabe orden i dit værktøj i dit værksted, garage eller hobbyrum. Systemet har en bærende konstruktion bestående af vægstolper fra PRIMESLOT systemet, og ét eller flere værktøjspaneler hægtes derefter fast i vægstolpernes spalter. Når først værktøjspanelet er monteret, kan der frit hægtes forskellige former for værktøjsopbevaring fast til panelet. Blandt tilbehøret i WORKSHOP serien findes både værktøjsbakker, værktøjshylder, borholdere, krogsæt, nøgleholdere og meget mere, som du frit kan kombinere. På den måde kan du skabe din egen funktionelle værktøjsvæg bestående af lige præcis dét antal paneler og dét tilbehør, du har behov for til dit værktøj.

Du kan enten vælge et startkit eller selv designe din egen værktøjsopbevaringsløsning helt fra bunden – se hvordan nedenfor.

Se hele udvalget af værktøjsopbevaring


Vælg et startkit

Slip for designprocessen og vælg et startkit, der indeholder lidt af det hele. Det er den perfekte startpakke for dig, der ønsker at skabe orden i dit værktøj. Foruden en bærende konstruktion bestående af vægstolper samt værktøjspaneler indeholder kittet forskelligt slags tilbehør, som du kan bruge til opbevaring af værktøj og andre redskaber i dit værksted, garage eller hobbyrum. Du har også mulighed for selv at tilkøbe yderligere tilbehør til dit startkit.


Design-selv din værktøjsopbevaring

Med vores WORKSHOP serie har du også mulighed for at dykke helt ned i designprocessen og selv beslutte præcis, hvordan din funktionelle værktøjsvæg skal opbygges og designes. Du kan frit bestemme størrelsen på din konstruktion samt antallet af værktøjspaneler, og derudover kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskelligt tilbehør, som du frit kan kombinere, så du opnår en værktøjsvæg, der passer til lige præcis dine behov for værktøjsopbevaring.

Følg vores 3-trins guide nedenfor.

1. Vælg vægstolper

Den bærende konstruktion i WORSHOP serien består af vægstolper fra PRIMESLOT serien, og dette er derfor første trin i at skabe din egen værktøjsopbevaring. Som de bærende vægstolper anbefales vores dobbelt vægstolpe til værktøjspaneler. Vægstolpen udvalgt til WORKSHOP systemet kommer i hvid i én standardstørrelse, og antallet bestemmes af den ønskede størrelse på din værktøjsvæg. Du kan dog også sagtens bruge vores almindelige single vægstolper og dobbelt vægstolper fra PRIMESLOT systemet, hvis dit system skal have en anden størrelse. Vores single vægstolper anbefales, hvis du blot ønsker et enkelt fag i dit system, idet spalterne på vægstolpen ikke muliggør udbygning, hvor vores dobbelt vægstolper anbefales, hvis du ønsker flere fag i dit system, idet spalterne netop muliggør udbygning.

2. Vælg værktøjspaneler

Når du har besluttet dig for størrelsen på din konstruktion og valgt de dertilhørende vægstolper i trin 1, så kan du frit tilføje et eller flere værktøjspaneler til dine vægstolper. Værktøjspanelerne kommer i sæt af to og kobles let sammen med vægstolperne.

3. Vælg værktøjsopbevaring

Nu er du nået til at vælge, hvilket tilbehør dit værktøjspanel skal indeholde. Blandt tilbehøret i WORKSHOP serien findes både værktøjsbakker, værktøjshylder, borholdere, krogsæt, nøgleholdere og meget mere, som du frit kan kombinere på kryds og tværs alt efter, hvilke behov du har for værktøjsopbevaring. Tilbehøret hægtes let fast til værktøjspanelet, og derfor kan du til hver en tid udskifte og omarrangere tilbehøret, som du vil.

Start designprocessen her


Montering

Monteringen af WORKSHOP værktøjsopbevaring er simpel. Den bærende konstruktion bestående af vægstolper fastgøres let til væggen ved hjælp af vores WALLFIX monteringssæt. Når først den bærende konstruktion er monteret, skal både værktøjspanelet og værktøjstilbehøret derefter blot hægtes fast i hhv. vægstolpernes spalter og værktøjspanelets huller.